lichaam

Beste Seksenzo

Op aanraden van mijn vriendin zoek ik hierbij toch graag contact met het volgende. Ben in de afgelopen 2 maanden nu al 5 keer ongesteld geworden met heftige bloedingen en pijn, die soms ook aanhoud als de bloedingen alweer over zijn. De “mensturatie” is wel korter dan gebruikelijk, maar de dag waarop het echt heftig is kan ik soms binnen twee uur al van broek en al verschonen omdat het er dan uitstroomt…

Naar de huisarts durf ik echter niet omdat die te “bot” te werk gaan. Ben eens voor gynocologisch onderzoek doorgestuurd naar het ziekenhuis, en na een zeer vreselijk onderzoek bleek dat ze dat egogeval niet naar binnen kregen… omdat ik nog nooit seks heb gehad met een man was de toegang niet “open”. echter is de toegang bijna nooit open gezien ik soms al moeite had met alleen een vinger.

Bij ons thuis word er (bijna) niet over seksualiteit of lichamelijke veranderingen gepraat, en ook dit valt dus buiten kijf om te bespreken.

Heb ook een weerstand tegen seks en alles wat daarmee te maken heeft, maar mn lichaam geeft wel aan dat er iets aan de hand is, dus ik wil graag vragen of jullie mogelijk een idee hebben wat er aan de hand kan zijn?

Momenteel word ik dus om de 10 a 15 dagen “lastiggevallen” met bloedingen die de laatste twee keer vele male heftiger zijn geworden, en (aanhoudende) buikpijn die steeds irritanter en pijnlijker word (vooral linksonder richting lies).

Hoop dat jullie mij meer informatie kunnen geven, en mogelijk advies.

Mijn vriendin zegt dat onderzoek van buiten ook mogelijk is door middel van een echo, maar ik durf ook dat niet te vragen aan de huisarts. Ben niet preuts maar wel enorm gekwetst door verleden waarbij lichamelijk contact voor mij soweiso heel moeilijk is, laat staan iemand die denkt “o we gaan wel eens even kijken”. Heb weinig vertrouwen in mensen, en voornamelijk in doktoren wat het ook moeizaam maakt, en waardoor ik lang heb gewacht met het zoeken van hulp.

Toch kom ik bij deze bij jullie, in de hoop verder te komen, want zo doorgaan zie ik niet zitten

Vriendelijke groetjes
Cathy

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *