morning after pil

Ik ben vrijdag bij m’n vriendje geweest. Ben nog maagd want hij is nog nooit in me geweest. Ben seksueel dus ook niet actief. Nu vrijdag waren we wat te ver gegaan. We hadden ons zelf niet meer onder controle.
We waren naakt, hij wreef tegen m’n vagina aan. Hij is niet in mij gekomen, noch sprake van orgasme of zaadlozing. Het was eigenlijk puur “proberen” om te zien welke reacties dat zal geven. Fout ik weet het!
We waren niet beschermd door een of andere anticonceptiemiddel. ik slik de pil niet, hij had geen condoom om.

Ik weet niet of een zwangerschap mogelijk is. Ikzelf denk van niet, mijn vriend denkt dit ook. Maar je weet maar nooit. Ik weet dat er altijd 0,00001% kans is door voorvocht. M’n vriend zegt dat er zelfs geen voorvocht was. Hij voelde enkele keren toen hij tegen me aan kwam. en zei dat hij ‘droog’ was. Zoals ik zei het ging ons om het “proberen”. Ik heb toch een Morning after pil genomen want was niet zeker nadien. Deze heb ik vrijdag genomen. Tot gisteren (gedurende 2 dagen dus) rommelde het in m’n buik. Voor de rest voelde ik me ok.
Maar ik hoor en lee shier en daar dat je een bloeding moet krijgen na 2à3 dagen. Die heb ik niet gehad. Ik had m’n laatste maandstonden 1 of 2 juni en verwacht ze dus ook tijdens die periode.. Is het normaal dat ik geen bloeding gehad heb? Was de MAP nodig? Kan ik zwanger zijn? Of moet ik gewoon m’n normale menstruatie afwachten omdat er niks aan de hand is?
We maken ons nu wat zorgen, vooral ik dan? Kan iemand me helpen met m’n vragen? Dank je wel!

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *