lichaam

Hallo,

Ik ben 22 jaar en ontzettend onzeker. Ik heb dan ook nog nooit een relatie gehad, hoewel ik vaak genoeg van mensen heb gehoord dat ik knap ben en ‘een lekker ding’. Wel heb ik een paar keer gezoend en één keer seks gehad met een jongen die ik al heel lang leuk vond, al is dit verder niks geworden.
Alleen, ik heb dus erg veel last van vaginale afscheiding. Ik schaam me er ontzettend voor en dat maakt me nog onzekerder. Ik woon op kamers en durf mijn ondergoed niet in de wasmand te gooien! Ik draag vaak katoenen slips, maar dit maakt geen verschil. Ik maak geen gebruik van inlegkruisjes en tampons gebruik ik alleen maar als ik ongesteld ben.
Vaak voel ik het gewoon als ik loop.. dan denk ik oh jee, snel naar het toilet om even schoon te maken, want het is een zeer onprettig gevoel.

Een half jaartje geleden ben ik ervoor naar de huisarts geweest. Dit was echter een mannelijke arts in opleiding (ik wilde niet bij mijn eigen, mannelijke, huisarts). Gelukkig mocht ik het uitstrijkje zelf maken en kreeg ik een kuur omdat er een schimmel gevonden was. Deze kuur heeft echter niets geholpen tegen de hoeveelheid afscheiding. Maar omdat de betreffende arts nu weg is en mijn huisartsenpraktijk alleen maar mannelijke artsen heeft, durf ik niet terug te gaan. Ik heb gevraagd aan de huisartsassistente of ik een vrouwelijke arts kon krijgen, maar dat kon dus niet.
Toch zou ik er graag mee geholpen worden, want ik zou het verschrikkelijk vinden als een jongen me zou uitkleden en mijn vieze ondergoed zo ziet. Maar ik durf dus absoluut niet naar een mannelijke arts en al helemaal niet naar mijn eigen huisarts!
Wat kan ik nu doen?

Alvast ontzettend bedankt!
Groetjes, Kyra

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *