seksualiteit

Hallo,

Na lang twijfelen waar ik met mijn vraag naartoe moest, ben ik gewezen op jullie internetsite.

Ik ondervind momenteel problemen met mijn seksleven, waardoor ik niet kan genieten van seks, en waardoor mijn evt. partner ook niet kan genieten.

Ik heb gemerkt dat ik te vaak last heb van een vroegtijdige zaadlozing. Dit gebeurt als ik net bij een meisje naar binnen ga. Ik kan het niet controleren, en voel het te laat aankomen, waardoor ik het niet kan tegenhouden. Nadat dit gebeurd is, heb ik moeite met het stijf houden van mijn penis, waardoor ik niet opnieuw bij mijn evt. vriendin naar binnen kan. Dit is mede de reden, waarom mijn laatste relatie voorlopig beëindigd is. En dat is voor mij reden geweest om hulp te zoeken met mijn probleem.

Ik ben voor advies naar mijn huisarts geweest. Daar werd ik niet wijzer van, en alleen maar onzekerder. Hij vertelt dat het iets psychisch is, en dat ik er verder weinig aan kan doen.

Mijn vraag is: Waardoor heb ik last van een vroegtijdige zaadlozing, en belangrijker: Wat kan ik eraan doen, om te voorkomen dat het gebeurd!
Ik verwacht niet dat ik het een half uur moet volhouden, maar slechter als het nu is kan het niet. Het weerhoudt mij namelijk van het aangaan van een relatie, en dat is iets wat ik zeker niet wil.

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen met mijn probleem.
Ik zie graag jullie antwoord tegemoet.

Groet,

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *