soa

Hallo,
Een maand geleden ben ik vreemd gegaan. Heb niet echt sex gehad, alleen orale sex ontvangen. Ik heb er enorme spijt van.

Ik denk dat hij te ruw is geweest, een dag erna was mijn vagina helemaal opgezwollen, rood en het brandde een beetjeIk heb mijn vagina toen bekeken met een spiegel en zag buiten mijn binnenste schaamlippen op het gladde stukje, allemaal kleine witte stipjes volgens mij zaten ze er eerst niet.
Ik had een afspraak bij de dokter gemaakt na een week en die zei dat het waarschijnlijk een schimmeltje was. Heb een schimmelcreme gekregen en de irritatie is wel verdwenen, het is niet meer rood en gezwollen. Alleen het probleem, de stipjes zitten er nog steeds !
Als ik met mn vinger erover heen ga, voel je t een beetje. Heb verder geen jeuk ofzo.

De huisarts heeft wel bij mij wratjes vlakbij de opening van de vagina ( gladde stukje ) ontdekt. Het zijn van een soort steeltjes/puntjes. Zijn dr 3. Ik denk dat ze al zeker een tijdje moeten zitten maar ik weet niet hoelang?? Heb al 5 jaar een vaste relatie en wij zijn beide trouw geweest, behalve ik die ene keer (maand geleden). Ik geloof niet dat het wratjes kunnen zijn dus.

Zijn die witte stipjes bij schaamlip een soa?

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *