anticonceptie

Ik wil graag aan de pil. Ik heb een vriendje, waar ik van mijn moeder niet mee om mag gaan. Daarom kan ik ook niet aan de pil. dan weet ze dat ik hem zie en dat wilt ze niet. NU heb ik sinds kort contact met me vader.MIjn moeder en vader praten niet met elkaar. die hebben echt mega ruzie. Tenminste me moeder met me vader. NU heb ik vorige week een zwangerschapstest gedaan met me vader en me stiefmoeder. We zijn enorm geschrokken toen ik overtijd was. Gelukkgi was het niet zo. Me vader en me stiefmoeder begrijpen me en praten met me en willen me helpen. Mijn moeder weet hier niets van, als ze dit weet kilt ze me.

Mijn stiefmoeder gaf al aan dat het beter is om aan de pil te gaan. Ik heb strip thuis liggen, maar me moeder houdt die in de gaten.
Ik kan er echt neit met haar over praten.
dus aan mijn eigen huisarts vragen is geen optie. Me vader wil het anders eventueel bij zijn eigen huisarts vragen. Zodat ik dan toch aan de pil kan en liefst dat staafje.

is dit mogelijk, dat mijnnvader voor me garant sta en dat mijn moeder hier voorlopig niet achter kom. Ik krijg echt mega problemen met haar er valt gewoon echt niet met haar te praten.

Groetjes Loesje

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *