zwangerschap

Hallo,

Het is misschien heel dom maar het gevoel blijft aan me knagen en daarom wil ik toch graag de vraag stellen.
Ik slik geen pil, dit komt omdat ik (nu bijna 20 jaar) nog altijd niet ongesteld was. Op het ziekenhuis is alles nagekeken en ze zeggen dat er niets mis was maar dat er ‘iets’ in mijn cyclus te laag is waardoor er wel een cyclus is maar dat ik niet ongesteld word. Nu ben ik eens naar een homeopaat geweest en sindsdien al 2 keer ongesteld geweest.
In ieder geval, daarvoor moest ik dus stoppen met de pil, om te kijken of mijn natuurlijke cyclus kon worden ‘opgewaardeerd’ na de homeopathie. Opzich geen probleem, want ik heb geen vriend.

Maar ik ben de laatste tijd wat aan het afspreken met een jongen en gisternacht hebben we bij elkaar geslapen. Hij is niet in mij geweest, maar wel er tegen aan, om het zomaar te zeggen. De volgende ochtend (vrijdagochtend) merkte ik iets wat bloedverlies, maar dit zou kunnen kloppen want ik had tot en met donderdagmiddag met een tampon gelopen voor mijn ongesteldheid. Dus ik heb weer een tampon ingebracht, Tampax, zo’n een met een gladde buitenhuls om het makkelijker in te brengen.

Aangezien ik nog niet had gedoucht, ben ik nu bang dat er wellicht vocht van hem bij mij is binnen gekomen? Helemaal met dat binnen brengen van die tampon. Of kan dit niet? Ik ben nog maagd, weet er weinig vanaf en loop sinds gistermiddag toen ik met dit realiseerde met dit knagende gevoel rond en ik hoop wellicht via deze weg er iets meer te weten over te komen. Alvast bedankt!

Groetjes

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *