soa

Beste heer/mevrouw,

Vorige week zaterdag en zondag heb ik onveilige seks gehad met een meisje die ik net ken. Het condoom was gescheurd tijdens de seks. Ik had het idee dat ze misschien nog iets te droog was, maar verder die avond of de dag erna nergens last van gehad.

Na een dag of 2 merkte ik op dat ik 2 rode vlekjes op mijn eikel had en heb dit verder in de gaten gehouden. Op de donderdag had ik het idee dat het wat branderig aanvoelde, maar wist nu niet zeker of dit verbeelding was (omdat ik er redelijk veel mee bezig was) of dat het echt zo was. Op vrijdag was het duidelijk aanwezig en ik had ook last van een branderig gevoel bij de balzak. Verder langs de schacht van de penis zaten her en der ook rode plekken (geen open wonden)..

Op zaterdag was het branderige gevoel alsmede de rode vlekjes in principe verdwenen. Nu op zondag zijn er in principe ook geen noemenswaardige dingen geweest.

Mijn idee was dus dat het branderige gevoel en de rode plekken kwam doordat we diverse keren seks hebben gehad en ze misschien niet nat genoeg was.. Alleen het gekke vond ik dat de balzak rood eruitzag en branderig aanvoelde. Het is tot die symptomen gebleven ik heb verder geen last gehad van een branderig gevoel tijdens het plassen of afscheiding of iets dergelijks.

Ik heb naar aanleiding hiervan een aantal vragen voor u:
– Is dit iets waar ik mij zorgen om moet maken?
– Op internet kan je een zelftest kopen.. (http://www.webwinkeljadrogist.nl/products/display/soa-thuistest?utm_source=beslistslimmershoppen&utm_medium=cpc&utm_campaign=beslist)
Is deze test net zo betrouwbaar als wanneer ik bij de huisarts/ggd langs ga… ze sturen het immers op naar een lab? En indien het een goed product is om te gebruiken, wanneer zou ik het in mijn geval moeten gebruiken? Het moment waarop ik seks heb gehad is nu (3 juni) een week geleden.

Bij voorbaat dank.

Vriendelijke groet,

Jordy

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *