seksualiteit

Hallo. Ik had een tijdje geleden dezelfde vraag al eens gesteld maar ik ben mijn accountgegevens vergeten en kan het antwoord niet lezen. dus bij deze dezelfde vraag:

telkens als mijn vriend iets bij me doet heeft dit weinig effect. Wanneer hij me oraal bevredigd dan gaat mijn been trillen en lijkt het alsof ik klaarkom maar verder dan een bepaald punt kom ik eigenlijk niet. Ik heb al gelezen dat je dan juist door moet gaan, maar ook dan gebeurd er eigenlijk niks en wordt het gevoel voor mij een soort van onverdragelijk en weet ik me geen houding meer te geven/ aan te nemen.
Hetzelfde geldt bij vingeren en masturberen. Ik moet toegeven dat ik ook niet bepaald opgewonden raak. Bij vingeren krijg ik wel heet gvoel alsof ik moet plassen en ook hierover las ik dat er door gegaan moet worden, maar wederom zonder effect. Uiteindelijk voelt het ook niet meer prettig en stoppen we maar.. niet bepaald leuk, hoewel mijn vriend er geen probleem van maakt en juist erg lief is als het niet lukt. Ook als ik er niet aan denk en geen druk op mezelf leg gebeurd er niks..
De enige manier waarop ik een soort orgasme kan krijgen, is as ik ergens over droom. Dan wordt ik een soort van schokkend wakker met spiersamentrekkingen rond een bepaald gebied. Ik neem dan maar aan dat dit een (soort van) orgasme is?
Ik vraag me dus echt af waarom het dan wel kan terwijl het op een normale manier niet kan. Vriend doet echt alles goed en zelfs bij masturberen lukt het niet.
Weet u misschien wat hiervan de oorzaak kan zijn? Het is namelijk erg vervelend. Niet dat het perse moet, zonder kan ook natuurlijk, maar ik zou toch ook wel eens op een normale manier een orgasme willen beleven.

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *