anders

hallo

goed dat je mailt!
De eerste keren, dus met je eerste vriendin, was je waarschijnlijk nog niet zo bekend wat het beste voelde en jullie wisten beiden nog niet de trucs van elkaar om een hoogtepunt snel te krijgen. Je bent de eerste keren meer aan het denken dan aan het voelen en nog wat onwennig en gespannen, waardoor de eerste tijd een orgasme wat langer kan duren.
naar verloop van tijd, weet je precies in welke houding en standje en manier van bewegen hoe je een hoogtepunt moet krijgen ( vriendin twee). Bij vriendin drie was je wellicht al geheel jezelf, je was geen beginner meer en had al de nodige ervaring en dat geen zekerheid en dus een zeer snel orgasme. Ik vermoed niet dat het zo voort gaat zetten, qua snelheid van orgasme. Op een gegeven moment heb je je ” top snelheid” bereikt zeg maar. Je hebt de eerste relaties moeten leren hoe je samen met een vrouw een orgasme moet gaan krijgen, de komende relaties zal je moeten gaan leren dat orgasme weer wat onder controle te gaan krijgen…

mvg team seksenzo

Daarnaast heb ik soms ook moeite met een erectie te behouden. Vrees dat dat door de spanning komt om te falen en dat het zich in de loopt van tijd alleen maar heeft ontwikkeld in een soort angst daarvoor.
Hoe is dit op te lossen?

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *