anticonceptie

Ik heb een vraag, op jullie site staat vermeld dat de abortus geheel anoniem verloopt en dat er geen post naar huis toekomt, maar de vraag van de kosten van de abortus word beantwoord met dat het dus gratis is want het word gedekt door de verzekering, mijn vraag is dus: als het gedekt word door de verzekering komt er dan geen rekening naar huis met precies de behandeling vermeld? Dit zou namelijk de anonimiteit dus niet helpen. Alvast bedankt voor het antwoord.!
Vraag gesteld op : zondag, 24 juni, 2012 – 17:41

hallo

goed dat je even mailt!
Ik vermoed dat je het verkeerd hebt gelezen of begrepen hebt.
Een abortusbehandeling wordt voor Nederlandse vrouwen vergoed, maar niet door de ziektekostenverzekering, maar door de AWBZ ( Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten).
Deze werken, zeg maar met een soort van codes en niet met jouw naam. Je kunt er dus geheel op vertrouwen dat er niets op een soort van rekening bij jou thuis aankomt. Het is echt volledig anoniem.

ik hoop dat je zo voldoende weet?

mvg team seksenzo

Hoe weet ik of ik voor die AWBZ in aanmerking kom, ik heb een gewone ziektepolis van Agis met tanderts ofzo (weet het zelf ook allemaal niet) Ik woon namelijk gewoon nog bij mijn ouders, ik studeer namelijk en vind het fijner dan op kamers te wonen. Dus er komt helemaal GEEN post en GEEN rekening naar huis toe?

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *