seksualiteit

Hallo,
Ter verduidelijking: het gaat hier om een homorelatie. Ik heb een jaar geleden een relatie gehad van 4 jaar. Op dit moment ben ik single, en ben ik smoorverliefd… Ik leerde deze jongen een tijd terug kennen en sinds een week of 5 hebben we ook echt afspraakjes gehad, meerderde keren per week. Voor mij voelt het enorm goed en vertrouwd en ik denk ook dat dit echt iets meer kan worden. Ook hij vindt dat het heel goed en lekker gaat.
We vrijen zelfs al en ik merk dat ik weer even moet wennen om met iemand anders te vrijen dan mijn vorige partner. Het is allemaal erg opwindend en fijn. Eerder gaf hij aan dat trekken soms wel pijn deed, vanwege een gevoelige eikel, maar ik hoop dat ik nu de juiste manier te pakken heb. Echter vind ik het nog wel moeilijk om hem ook tot zijn hoogtepunt te laten komen. Dit is wel een paar keer gebeurd, maar het grootste deel nog niet. Het duurt ook best wel lang voordat hij komt. Hoe zou ik beter kunnen doseren zodat hij misschien wel sneller zou kunnen komen en ik een minder vermoeide arm krijg…???
En vraag 2: afgelopen zaterdag hebben we heerlijk gevreeën, zondag kwam hij weer langs en het liep weer op een vrijpartij uit. Echter verslapte na een tijdje zijn penis, waardoor ik erg onzeker werd. Zijn reactie hierop was dat het misschien te kort achter elkaar was. Terwijl hij tijdens het begin van de vrijpartij wel een stijve had, kan dat? Dat de penis na een tijdje vrijen kan verslappen? Kan dat inderdaad te maken hebben met het kort achter elkaar vrijen? De tussentijd is ongeveer 12 uur geweest.
Wat ik zeg… ik heb een relatie van 4 jaar gehad dus ik moet er weer even helemaal in komen… ik hoop dat u mij wat duidelijkheid kunt geven. alvast hartelijk bedankt!
Groetjes,
Roy

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *