zwangerschap

Beste Meneer/Mevrouw,

Mijn vraag is een beetje ingewikkeld. Ik weet niet zeker of ik zwanger ben en ik zit er ongelofelijk erg mee. De kans lijkt mij klein, maar ik weet het niet. Deze vraag is niet geheel netjes, maar ik kan het nergens anders kwijt. Ik hoop dat u tijd heeft om mijn vraag te beantwoorden.

Ik heb zo’n 32 uur geleden (het is nu 12:00, 25-7-2012) een soort van sex gehad met mijn vriendje. Aangezien ik eerst de pil én een condoom wil gebruiken, hebben wij geen “echte” sex. Wij hebben het wel via, wat soms als een taboe wordt gezien, mijn kont gedaan. Maar hij is een beetje stom geweest om toch over mijn vagina te gaan. Hij is niet klaargekomen, maar hij had wel (veel) voorvocht. Ik ben bang dat hij nog perongeluk een stukje in mijn vagina is gekomen, maar dat weet ik niet zeker en het lijkt me niet maar zolang ik het niet zeker weet valt dat dus niet te zeggen. Mijn vraag is dus, kan ik zwanger zijn? Hij is niét klaargekomen. Ik heb hem heel serieus gevraagd wanneer hij voor het laatst was klaargekomen en hij zei dat dat (ver) voor het douchen in de ochtend was was. Meer zei hij niet. Hij zal zich wel wat geschaamd hebben om dat met mij te delen namelijk. Nu denk ik aan de morning after pil, omdat ik het niet zeker weet! Hij had gedouched in de ochtend en in de middag speelde dit alles af.

Mijn vraag aan u is, kan ik zwanger zijn? Ik weet serieus niet of ik die pil moet halen en het is nu 32 uur verder geloof ik. 13/7/2012 hadden wij “sex”.

Als er al een zaadje zou zijn vrijgekomen, zou het dan (omdat hij zijn hand/vingers… nog gebruikt heeft om wel in de vagina te komen), alsnog naar binnen kunnen zijn gekomen en kan ik dan zwanger zijn?

Sorry voor het rare verhaal, maar ik móet het weten en zit er vreselijk erg mee.

MVG,

Anoniem (15 jaar)

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *