Extrema outdoor – Hoe extreem ben jij in de buitenlucht?

Seks in de buitenlucht is voor velen de ultieme fantasie. Het idee dat je betrapt kunt worden en tegelijkertijd dat vrije, ‘back to basics’ gevoel kunnen ontzettend opwindend zijn.

De meeste mensen hebben seks op een privé plek. Een plek waar jij en je vriend of vriendin zich volledig aan elkaar over kunnen geven zonder dat er toeschouwers bij zijn. Sommige zoeken juist de spanning van mogelijke toeschouwers en hebben seks buiten de deur. Seks op ongewone plaatsen geeft je een extra spanning en kan de seksbeleving verhevigen, alsof je het voor het eerst doet. Uiteindelijk went alles dus doseer je avonturen voor een optimaal resultaat.

Seks buitenshuis kent verschillende varianten. Hoewel de spanning van betrapt worden centraal staat, zijn er maar weinig die seks in een drukke winkelstraat kiezen. De truc is een locatie te vinden waar je min of meer privé kunt zijn. Begin semi privé, bijvoorbeeld in je eigen tuin of op balkon, onder een parasol. Of rij met je auto naar een afgelegen parkeerplaats. Mensen die in het gelukkige bezit zijn van een cabrio hoeven daarbij de sensatie van de wind op de blote billen niet te missen.

Een volgende stap is wellicht een verlaten strand op een zonnige vakantiebestemming of een stil plekje in de Nederlandse duinen. In een bos, achter een brede boom of dichte struik, kun jij je ook behoorlijk alleen wanen zonder de spanning om te worden betrapt te verliezen. Of roei met je (seks)date naar het midden van een groot meer. Je ligt daar weliswaar behoorlijk in het zicht ligt, maar kun je toch redelijk anoniem de liefde in de buitenlucht bedrijven.

Voor de meer gevorderden is wellicht het toilet van een vliegtuig nog een uitdaging. Als het je lukt om ongezien samen binnen te komen is het nog een hele klus om in die kleine ruimte je draai te vinden. Als het je lukt om daar seks te hebben, ben je “lid” van de zogenaamde ‘Miles High Club’. Dan zijn er nog de zogenaamde ‘beroemde plekken’, een museum of een monument. Het aantal omstanders is meestal groter en dus ook de kans om betrapt te worden. Daarnaast kan betrapt worden consequenties hebben.

Betrapt worden hoort bij de risico’s van dit seksspel. Op een paar rode wangen na en genoeg gesprekstof voor de komende verjaardag, zal niemand er in de meeste gevallen lang van wakker liggen. Tenzij je betrapt wordt door de politie, seks in de buitenlucht is wettelijke verboden. Let bij de keuze van je locatie ook op de mogelijke aanwezigheid van jonge kinderen en voorkom dat hun ouders dingen moeten uitleggen waar ze wellicht nog niet aan toe zijn.

WIST JE DAT?… De kans op een zwangerschap is groter door buiten te vrijen. Uit een Brits onderzoek is gebleken dat de helft van de baby’s die in 2010 ter wereld kwamen, werd verwekt in openlucht, 10 procent van hen in de auto.

Post Author: Admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *