Seks met de astrologische Maagd

Het geheim van seks zit voor een gedeelte in de astrologie. Je sterrenbeeld vertelt je namelijk hoe je seksueel in elkaar steekt, bijvoorbeeld gepassioneerd wild, of romantisch teder. Deze keer nemen we het sterrenbeeld Maagd onder de loep. Natuurlijk moet je een horoscoop nooit al te serieus nemen, maar het kan toch handig zijn om te weten wat je kunt verwachten van de Maagd en hoe je hem of haar het beste kunt verleiden.

De Maagdman
In de liefde kan de Maagdman wel een helpende hand gebruiken. Hij houdt niet van onvoorspelbare en onverwachte dingen. Wil je een Maagdman veroveren, pak het dan slim aan en geef aan wat je verwacht en wat hij kan verwachten.
Als je de Maagdman wilt verleiden (en dat is wel nodig, want zelf zet hij nauwelijks de eerste stap) besteedt dan extra aandacht aan jezelf. Hij houdt van schoon en fris, Fris gedoucht, goede deodorant en een lekker luchtje zijn geen overbodige luxe. Als je hem thuis wilt verleiden, zorg dan ook voor een heerlijk fris en opgeruimd huis.

Iedereen houdt ervan om verwend te worden, maar hou het bij de Maagdman wel bescheiden, teveel geld uitgeven is niet zijn aard.

Je zou bijna denken dat er weinig plezier valt te beleven met een Maagdman, maar het is zeker een sensuele man! Met zijn fijngevoelige aanleg zal hij altijd proberen je een schitterend orgasme te geven. Wil je hem helemaal inpakken, dan is zijn buikstreek de plek waar je moet zijn. Hem hier strelen is al voldoende voor een erectie. Let wel op, want een Maagdman kan ongeïnteresseerd zijn in seks en jarenlang een relatie hebben zonder.

De Maagdvrouw
De maagdvrouw is ook niet zomaar in bed te krijgen. Het is voor haar heel natuurlijk om seks te hebben, maar niet zonder liefde en romantiek. Veel geduld is dus wel gewenst. Maar als het dan eindelijk zover is, kan ze je nog verbazen.
Maagdvrouwen zullen er alles aan doen om je te plezieren en met haar fijngevoeligheid kan ze je een overweldigend orgasme geven. Alles is er bij haar op gericht om je te bevredigen.

Wel is ze net als de Maagdman erg gesteld op hygiëne, dus met zweetluchtjes kom je niet ver. Kijk ook niet gek op als ze eerst gaat douchen voordat ze daadwerkelijk het bed met je induikt. Ook zal je jezelf onder controle moeten houden, ze laat best veel toe, maar doe geen abnormale dingen, daar knapt ze zeker op af. Standje 69 is bijvoorbeeld iets wat veel Maagdvrouwen niet leuk vinden, zelfs vies. Maar samen masturberen of de missionarishouding, daar voelt ze zich prima bij.

WIST JE DAT …? Personen met het sterrenbeeld Maagd vaak eerst lezen over seks en wat er allemaal kan. Tijdens de seks willen ze de trucjes en technieken waarover ze gelezen hebben, dan ook al te graag uitproberen.

Post Author: Admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *