Seks met de astrologische steenbok

Het geheim van seks zit voor een gedeelte in de astrologie. Je sterrenbeeld vertelt je namelijk hoe je seksueel in elkaar steekt, bijvoorbeeld gepassioneerd wild, of romantisch teder. Deze keer nemen we het sterrenbeeld Steenbok onder de loep. Natuurlijk moet je een horoscoop nooit al te serieus nemen, maar het kan toch handig zijn om te weten wat je kunt verwachten van de Steenbok en hoe je hem of haar het beste kunt verleiden.

De Steenbok wil nog wel eens koeltjes overkomen, maar binnenin laait het vuur. In bed heerst het aardse verlangen, want dit sterrenbeeld heeft niet veel nodig om geprikkeld te raken. Liefde en seks gaan hand in hand voor deze volhardende, gepassioneerde en loyale minnaar/minnares. De partner zal dan ook niets te klagen hebben. Hoewel de Steenbok graag zelf het initiatief neemt, staat hij/zij altijd open voor nieuwe dingen en experimenten. Als de partner een begrijpend, sterk en wellustig persoon is, kan de Steenbok helemaal tot zijn/haar recht komen… Door zijn/haar strijdlustige karakter houdt de Steenbok van spelletjes die leuk zijn, maar die hij/zij wel kan winnen. Dit sterrenbeeld wil een stijlvol en sexy persoon. Iemand met geld, succes en aanzien.

Steenbokvrouw

Ze is de belichaming van koelte, rust en waarheid, ook in het liefdesspel. Als je een Steenbok vrouw haar gang laat gaan dan is zij een gewillige gepassioneerde minnares. Ze zal haar oog niet knipperen voor fantasieën en heeft een emotionele band nodig met haar minnaar. Ze gaat voor sterke sexy partners die haar aankunnen. Bij een eerste date zal ze niet snel in bed belanden. Ze beschouwt seks wel als genot en is zich bewust van haar sexappeal. Ze wil dat een relatie haar alles geeft: diepte en passie en begrip. Deze vrouw zal je precies verwennen op een manier die jij lekker vindt en ze gaat voor jouw tevredenheid. Het is haar primaire taak en ze zit vol met verassingen op dit gebied. Haar ideale partner moet passie hebben en in vuur en vlam staan voor haar. Ze geniet van seks met al haar zintuigen. Ze houdt van knuffelen en hartstochtelijk kussen en van allerlei technieken in bed.

Steenbokman
Hij kan wispelturig zijn en ontrouw  maar ook jou steun en kracht. De Steenbok man verrast je in de slaapkamer en op elke andere plek in huis. Als hij gepassioneerd is verliest hij al zijn remmingen, hij houdt van rollenspellen, massage en fantasieën. Gevoelige vrouwen hebben snel door dat in deze rustige, nadenkende man een passionele vulkaan bruist. Diep in zijn ziel is hij een romanticus. Het liefst zou hij met zijn geliefde in het maanlicht gaan wandelen. Maar de beheersende planeet Saturnus dwingt hem serieus te zijn en tot het plannen van zijn carrière. Op hem kun je vertrouwen, hij is liefdevol en probeert altijd zijn geliefden een goed leven te geven.

WIST JE DAT?……….Steenbokken erg experimenteel zijn  en het hele lichaam ingezet wordt voor de seks.

Post Author: Admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *