Sexy yoga

Met yoga houd je je lichaam in balans maar ook soepel en lenig, heel nuttig bij seks.

De sportscholen zijn weer overbezet, allemaal goede voornemens voor het nieuwe jaar! Heb je weleens aan Yoga gedacht? De Hond, de Brug, Zonnegroet en de gebroken Kaars. Hiermee verbrand je niet alleen caloriën, maar je wordt er ook nog eens soepel en lenig van. Dit kan goed van pas komen tijdens de seks. Uit het zelfde land waar de yoga vandaan komt, komt ook de Kamasutra.

Voor de meeste Kamasutra posities moet je, net als bij yoga, behoorlijk lenig zijn. Gelukkig vereisen niet alle technieken een flexibel lichaam. Het oorspronkelijke doel van de Kamasutra is de kunst van de liefde en verschillende seksuele technieken aan te leren om zo een gezonde relatie te krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld met de Kamasutra je kus technieken verbeteren.
De volgende kussen staan in de Kamasutra beschreven:
1. Nimitaka: jullie lippen raken elkaar zonder druk uit te oefenen.
2. Sphuritaka: Een stevige kus op de lippen en raak af en toe elkaars wangen aan.
3. Ghaditaka: De vrouw drukt haar lippen op zijn mond terwijl ze zijn tong voelt. Het is normaal dat je een sissend geluid produceert, de vrouw schermt zijn ogen af met haar hand.
4. Samachumbana: Dit is de gelijke kus. Jullie gezichten zijn naar elkaar gericht en hij kust haar op de lippen. Jullie ogen raken elkaar aan.
5. Thiryak: Terwijl hij de rechterkant van haar gezicht ondersteunt met zijn linkerhand, kust hij haar op de lippen terwijl hij met zijn rechterhand haar borst streelt. Vrouwen houden van dit soort sensuele kussen. De Kama Sutra raadt aan dat zij ondertussen zijn penis streelt. Dit is een goede vorm van voorspel.
6. Uddrandha: De ene partner gaat achter de andere staan. Neem de kin en het hoofd vast, draai zijn of haar hoofd en laat jullie lippen elkaar raken.
7. Avapeeditha: Met deze techniek zuigt hij haar lippen zachtjes naar binnen.
8. Aakrishta: Druk haar bovenste en onderste lippen samen en kus haar lippen zonder de tanden te raken.

Je kan samen ook op ontdekkingstocht gaan. Denk je bij  kussen enkel aan de mond, ook het voorhoofd, de wangen, ogen, kin en nek zijn prettige plaatsen om met je mond te ontdekken. Meer ondeugende plaatsen zijn de  tepels, de penis, de clitoris, de navel, de dijen en de oksels.

Wist je dat…? Wereld Yoga Dag gevierd wordt op 31 januari? Op deze dag wordt er wereldwijd aandacht gevraagd voor deze eeuwenoude traditie. Over de hele wereld doen mensen deze dag op hetzelfde tijdstip aan yoga.

Post Author: Admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *