Sinterklaas

Sinterklaas wordt altijd gedacht dat dit het feest van een kindervriend is. Als je jong bent, geloof je dat Sinterklaas jou cadeaus brengt als je zoet bent. Als je ouder wordt, vertellen je ouders dat dat niet klopt, maar de échte betekenis van Sinterklaas houden ze voor je verborgen…

Het is geen toeval dat Sinterklaas voor Kerst valt. Begin december zijn de dagen kort, we zijn de zomer inmiddels vergeten en we hebben het koud op de slaapkamer: vooral vrouwen gaan dan met een warme pyjama en sokken aan naar bed. Niet bepaald lustopwekkend!

Sinterklaas is het feest wat ons herinnert aan wat we moeten doen met die donkere dagen voor Kerst. Dat de nachten nu niet voor niets lang zijn. Dat de verwarming hoger kan, en dat jij en je partner vooral veel tijd kunnen besteden aan elkaar!

Nu we weten waar Sinterklaas voor staat, weten we ook dat het belangrijk is veel aandacht te geven aan wat je je partner geeft. Met welke cadeaus zorg je ervoor dat de lange winteravonden lekker lang worden voor jou en je partner?

Nu zou seksenzo seksenzo niet zijn, als we daar geen suggesties in hebben. In de Shop vind je onder de tab Speeltjes en Gifts een uitgebreide collectie. Wat te denken van een 50 Tinten Grijs set? Je kunt natuurlijk gewoon het boek geven, maar de set bevat  ook een aantal luxe accessoires geïnspireerd op het boek om te verleiden, ontdekken, experimenteren en samen te genieten.

Zoals altijd met cadeaus gaat het ook hier niet om wat je geeft, maar om de gedachte erachter. Het feest van Sinterklaas is een feest van belofte, de belofte om aandacht te geven aan elkaar en aan elkaars verlangens. Het is de belofte dat de lange winteravonden niet snel voorbij zullen gaan. Het is de belofte dat de donkere dagen voor kerst vooral intiem en gezellig zullen zijn.

En heb je geen partner: dan kun je jezelf ook trakteren op iets leuks uit de shop!

WIST JE DAT? … Jijzelf het allerleukste Sinterklaaskadootje bent? Wel leuk inpakken, natuurlijk…

Post Author: Admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *