Spetterende seks in het water

Seks in het water voelt zacht, sensueel en soms zelfs bijna dromerig aan. Wanneer je in zee ligt of in een meer met je grote liefde en je ervaart ook nog eens de geuren en de omgevingsgeluiden, ben je even helemaal één met de natuur. Je kunt natuurlijk ook fantastisch van elkaar genieten onder de douche, in een bergbeekje, in een jacuzzi of zelfs onder een waterval!

Seks in het water is spannend! En bij een openbare gelegenheid is de kans dat je gezien wordt erg groot. Volgens de wet hoor je je publiekelijk zedelijk te gedragen. Seks in een openbare ruimte hoort daar dus niet bij. Kortom, word je betrapt, dan ben je strafbaar. Voor veel mensen werkt dit juist erg opwindend. Daarbij komt nog de combinatie van het gevoel van gewichtsloosheid en de heerlijke temperatuur van het water. En als het water heel koud is voelt je grote liefde nog lekkerder aan. Klinkt verleidelijk toch? Maar bedenk wel dat waterseks niet helemaal zonder risico’s is. Seksenzo.info geeft jou daarom graag nog wat tips.

Praktische tips voor seks in het water
•    Wees voorzichtig! Condooms zijn niet geschikt voor waterseks, dus hou hier rekening mee. Zonder condoom loop je namelijk kans op SOA’s en ongewenste zwangerschap. Gebruik je bescherming in het bubbelbad, bedenk dan dat latexcondooms niet goed tegen zeep, shampoo of zonnebrand kunnen.
•    Wanneer je partner onder water bij je naar binnen gaat, kan het in het begin stroef gaan. Water glijdt namelijk niet zo goed. Zodra jij goed opgewonden bent, geeft dit meestal geen problemen meer. Mocht dit dan nog problemen geven door het water dan kan een oplossing zijn gebruik te maken van een glijmiddel op siliconenbasis. Deze is geheel waterproof, je kunt het zo vaak aanbrengen als nodig is.
•    Denk ook logisch na waar je samen te water gaat. Zitten er geen vreemde beesten of algen in het water?
•    Let erop dat je je bikinibroekje niet kwijtraakt in de zee!
•    Let er bij buitenwaterseks altijd op dat het water schoon is. Seks in modderig water kan zorgen voor irritatie en infecties. Zand kan de seks aardig tegenwerken, hou het dus uit de buurt van je vagina.
•    Wist je dat je met een tuinsproeier ook leuke dingen kunt doen? Laat de hogedrukspuit echter achterwege!

WIST JE DAT …? Het blad Cosmopolitan een boekje heeft geschreven over dit onderwerp met de titel “Cosmo Aqua Kama Sutra” Hierin vind je 25 echte waterstandjes, en een hoop praktische tips. Vanwege de risico’s van waterseks raden de auteurs dit boek aan als je experimenteel bent ingesteld en je het betere plons- en spetterwerk wil beleven met je vaste monogame relatie.

Post Author: Admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *