Rimmen

het stimuleren van de anus met de tong.

Smegma

door kliertjes afgescheiden wit smeer onder de voorhuid van de penis of bij de clitoris en de kleine schaamlippen.

Swingen

seks als sociale activiteit tussen gelijkgestemde mensen. Het gaat hier meestal om heterokoppels die andere heterokoppels ontmoeten voor éénmalige seks of een langdurige seksuele relatie. Dit is niet hetzelfde als vreemdgaan omdat je in dat geval seks hebt met een ander buiten het medeweten van je partner.

Gummen of scharen

wanneer 2 vrouwen hun benen in schaar stand doen en dan hun clitorissen tegen elkaar aan wrijven.

Yoni

het vriendelijk en zachte, spirituele woord voor de vagina. Vanuit het Sanskriet betekent Yoni: schoot, oorsprong en bron. De poort van het leven!

Cunnilingus

ander woord voor beffen. Hier bevredigt de man de vagina van de vrouw met de mond door het likken van de clitoris of het gebied erom heen.

Fellatio

ander woord voor pijpen. Het door de vrouw met de mond en tong bevredigen van de penis van de man. Soms alleen tijdens voorspel of vrijen of soms wordt het pijpen gebruikt om de man klaar te laten komen. Ander gebruikte begrippen pijpen en blow job.

Lotuskus

is het likken van de anus bij de partner. Hoewel gedacht wordt dat dit alleen bij homo of lesbische paren voorkomt gebeurt dit zeker ook bij heterostellen als onderdeel of afwisseling bij het pijpen of beffen. Ander gebruikt begrip is rimmen.

Postillonage

Het inbrengen van een vinger (of seksspeeltje) of stimuleren van de anus vlak voor het moment van het orgasme bij zowel de man als de vrouw die dit gewenst vinden. Door postillonage zou het orgasme intenser worden. Mannen zouden door postillonage al een erectie of een intenser orgasme kunnen krijgen doordat de prostaat wordt gestimuleerd.

Corona

de rand van de eikel van de penis. Dit is een zeer gevoelige zone van de penis wat tijdens de penetratie of orale seks gestimuleerd wordt waardoor de man tot een orgasme komt.