seksualiteit

Beste lezer,

Mijn probleem is het volgende. Ik kan niet klaarkomen tijdens sex, althans het is mij nog nooit gelukt. Ik probeer veel, maar meestal is er geen sprake van de stimulatie die nodig is om tot een orgasme te komen.
Ik heb het vermoeden dat het probleem ingewikkelder ligt dan angst of schaamte etc. Ik praat er namelijk wel over met mijn sexpartner. Zij heeft veel geprobeerd en was daarom blij om te horen dat het een geschiedenis heeft.
Ik ben in mijn leven namelijk al ongelofelijk vaak klaargekomen. Echter nooit door de gebruikelijke manier van masturbatie(aftrekken), maar op een manier die ik al op zeer jonge leeftijd heb ontdekt en als een soort onderdeel van mijn leven (verslaving?) nog altijd doe.
Ik ‘berijd’ daarbij als het ware een deel van mijn deken op het bed, vaak met mijn hand onder het deel van de deken als een soort kom, (meestal heb ik mijn ondergoed aan) Bijna vergelijkbaar hoe een kat of hond soms tegen een knuffel aan kan rijden. Hierbij hoeft mijn penis niet eens volledig stijf te zijn (soms vrij slap zelfs, vroeger was deze stijver om te een zaadlozing te komen. Mijn penis lijkt aan een kant gevoeliger te zijn dan aan de andere kant. Tijdens de puberteit merkte ik dat hij in stijve toestand plots een kromming kreeg, mee met de vorm waar ik hem op bereed. Of dat toeval was of toch onder invloed van deze vorm van masturbatie kan ik niet zeggen.
Zoals gezegd doe ik dit al vanaf zeer jonge leeftijd. (5-6 jaar schat ik). Ik heb nooit gedacht dat het schadelijk zou zijn en als kind wist ik uiteraard niet waar het mee te maken had. Ik heb door het frequente klaarkomen, vrij precies kunnen meemaken wanneer er plots sperma vrijkwam bij de orgasme, terwijl het daarvoor slechts om het gevoel ging dat aangenaam was.
Ik heb nu het gevoel dat mijn penis minder gevoelig is. Daarnaast word ik niet zo snel opgewonden meer en bereikt een ander eigenlijk nooit de gevoelens die ik zelf zo makkelijk weet te bereiken. Pijpen, sex zelfs, niets lijkt mij richting de zaadlozing te helpen.Daarnaast is het mij nooit gelukt om door aftrekken een zaadlozing te krijgen. Bij de meeste pogingen werd mijn penis pijnlijk rood en vaak dik. Daarbij speelt in mijn hoofd dat ik als geen ander weet hoe het ook kan voelen en ik dus een andere manier heb om wel te kunnen klaarkomen, binnen korte tijd en zonder pijn. Dit werkt dus psychisch ook niet mee om het anders te proberen.
Ik heb nog nooit iemand gehoord over dit probleem en besef mij dat dit ook wel tot uitzonderlijke gevallen hoort.

Iets wat wellicht niets met dit probleem te maken heeft, maar dat ik plots herinner is dat ik op jonge leeftijd ooit langs de huisarts moet met een pijnlijke penis. Ik wist wel hoe dit kwam, maar had toen ook al door dat het niet gebruikelijk was wat ik deed en heb deze manier van masturbatie als een van de grootste geheimen uit mijn leven weten te bewaren. Het kost mij daarom moeite om er zelfs anoniem zo openhartig over te zijn.

Er hangen mogelijk veel kanten aan dit probleem; zoals de weinige sexpartners (door de schaamte, maar ook weinige opgewondenheid doordat ik vrijwel iedere dag een of meerdere zaadlozingen had. Dit werkt ook op sociaal vlak mee. En ik weet hierdoor ook niet of het bij een ander meisje wel zou kunnen.
U kunt na aanleiding van dit verhaal zelf vast nog meer problemen bedenken.

Ik ben nu bezig met een soort onthouding. Ik ben bijna 2 weken niet meer klaargekomen. Ik merk dat ik de behoefte wel sterk heb om op mijn vertrouwde manier tot een zaadlozing te komen. Ik hoop door dit vol te houden de stimulatie wellicht meer aanwezig is tijdens sex met mijn sexpartner.

N.a.v. dit verhaal vraag ik u of u tips kan geven. Welke stappen ik misschien kan of misschien wel moet ondernemen en toch zeker ben ik ook benieuwd of dit een bekender fenomeen is. Dit laatste niet zozeer om mij gerust te stellen, maar meer om informatie op te doen.

Ik hoop dat u mij verder kan helpen, want u zult begrijpen dat dit probleem in mijn hoofd alsmaar groter wordt.

Mvg Groet,

‘Kaproen’

P.S

Ik heb de informatie over anorgasmie gelezen op de site. En met zo’n persoonlijk probleem is stap ik allerminst makkelijk naar de huisarts.

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *