seksualiteit

Ik heb sinds 2 maanden een nieuwe relatie.
Sex met condoom lukte niet omdat hij niets voelde dus gebruik ik nu hormonale anticonceptie.

De sex lukte in het begin niet, omdat mijn vriend niet stijf werd, of wel heel even stijf werd maar weer slap werd. Daarnaast lukte klaarkomen niet, alleen als hij zich aftrok.

Mijn vriend is besneden en trok zich voorheen 2 keer per week af. We hebben op internet gelezen dat als een besneden man zich aftrekt, de ijkel minder gevoelig wordt. Sinds hij daarmee is gestopt, kan hij nu wel klaarkomen in mij, maar dan alleen op 1 manier; als ik op mn buik lig en hij op mij. Het kost hem nog wel heel erg veel moeite om klaar te komen, hij doet het heel wild en hard en mijn vagina doet daarvan pijn.

Daarnaast heeft mijn vriend niet heel vaak zin in sex, ik veel meer. Hij komt ook niet altijd klaar en wordt ook niet altijd stijf. Meestal heeft hij dan als excuus dat hij moe is of over werk nadenkt en stress heeft van het werk, of zijn suikerziekte. Maar als ik doorvraag, weet hij de echte reden ook niet.

Ik twijfel vaak of hij biseksueel is, omdat hij daar 13 geleden over twijfelde, daarnaast heeft hij iets vrouwelijks en is hij erg gevoelig. Hij ontkent dat hij opgewonden wordt van mannen, maar ik betwijfel dat. In het begin wilde hij alleen maar anaal, maar ik wilde dat niet, ik werd boos en onzeker over dat hij dat steeds wilde. Hij vindt anaal lekker omdat zijn penis dan meer gestimuleerd wordt.

Als ik op hem zit komt hij ook niet klaar.Ik heb hier over gepraat en gevraag: hoe was dat met je vorige vriendinnetjes, kwam je toen wel klaar toen zij op je zaten? toen zei hij van : ja, zij waren kleiner en nauwer van binnen, dus ik voelde me weer gekwetst en afgewezen..

Afgelopen donderdag en vrijdag lukte de sex wel en kwam hij klaar (met veel moeite).. zaterdag lukte het niet en zondag ook niet:
Afgelopen zondag gaf hij mij een sensuele massage van 1 uur en ik hem, maar hij werd totaal niet stijf. Sex lukte dus niet.. ik werd verdrietig en moest huilen, ik zei tegen hem dat hij niet opgewonden wordt van mij. Hij ontkent dat en zegt: ik was in mn hoofd met mn werk bezig. Maar hoe kan dat als je net samen bent, in het begin is daar dan toch geen sprake van? Dan moet een relatie toch vuur en passie zijn?

Ik weet het nu echt niet meer.. hij ontkent bi te zijn, gaat nu naar de verpleegkundige om te praten over suikerziekte en seksualiteit, maar hij is 30, kan makkelijk klaarkomen als hij zich aftrekt, dus met zijn lichaam lijkt me niets aan de hand.

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *