morning after pil

Profiel
Hallo,
27 februari heb ik onveilig seks gehad in de middag, dit was 5 dagen nadat mijn menstruatie was afgelopen (meestal menstruatie van 5/6 dagen).
Direct de dag erna de map gehaald want de dag waar we onveilig seks hadden was de apotheek gesloten.
Map direct ingenomen zonder misselijkheid of diarree.
Ongeveer een week later mijn menstruatie, 6 tot 10 maart (tussendoor wat spotting gehad), dezelfde hoeveelheid bloed als dat ik altijd heb wanneer ik menstrueer en veel krampen wat ik ook altijd heb, eerste dag van menstruatie was wel een wat oud bloed in het begin.
5 Dagen gemenstrueert dus normaal lijkt mij? Wel twee week te vroeg maar ik heb gelezen dat dit bij meer vrouwen voorkomt.
Het probleem is nu dat ik in januari ook een map heb gehad (ook condoom, wilde map voor zekerheid) dus ik ben bang dat mijn hele menstruatie cyclus nu helemaal verstoord is omdat ik twee maps heb gehad in twee maand.
Het probleem is namelijk dat ik vandaag (8 april) nog niet ongesteld ben geworden, wel wat krampen die ik altijd heb voordat ik ga menstrueren en meer afscheiding en pukkels.
Na mijn menstruatie (week na map) heb ik alleen wat last gehad van een wat opgezette buik en meer plassen.
Opgezette buik heb ik vrij vaak, heb PDS (prikkelbaar-darm syndroom voor wie dit niet kent) dus heb vaak last van obstipatie, darmklachten en opgezette buik.
Ik heb de laatste tijd ook meer dorst dus daarom moet ik waarschijnlijk vaker plassen (ik drink nu meer dan 2L per dag).
Ik heb in de tijd na het nemen van de map geen seks meer gehad dus het lijkt me stug dat ik zwanger ben, maar ik stress hem alsnog wel.
Mijn menstruatie was voor het nemen van de map al wat onregelmatig, dus mijn vraag is of 2x nemen van de map in 2 maand je menstruatie helemaal kan ontregelen?
Kan mijn menstruatie nu alsnog later komen?
Ik stress nu wel!
Alvast bedankt.

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *