lichaam

Ik ben twee weken geleden bij de huisarts geweest vanwege onregelmatige menstruatie terwijl ik anticonceptie gebruik en contactbloeding bij de laatste keer dat ik geslachtsgemeenschap had (1 jaar geleden). Inmiddels heb ik een SOA-test gehad, deze was negatief. Ook heb ik een uitstrijkje laten maken. Hoewel deze opnieuw gemaakt moet worden, zag de arts in eerste instantie geen afwijkingen of redenen tot zorg..

Gisteren ging ik voor het eerst met mijn nieuwe vriend wat verder dan zoenen. We hebben geen gemeenschap gehad en het ging allemaal prima, maar ik merkte dat steeds wanneer ik naar het toilet ging, er een beetje bloed uit mijn vagina kwam. Toen ik vanmiddag naar het toilet ging, bleek ik opeens best wat bloed te hebben verloren en kwam er ook een heeeel klein beetje bruin/rood slijm in het toilet. Dit was eenmalig, verder heb ik vandaag nergens last van gehad.

Ik durf nu bijna niet meer te vrijen met mijn vriend, omdat ik zo bang ben dat ik ga bloeden. De SOA-test en het uitstrijkje waren vooralsnog negatief. Wat zou dit kunnen zijn?

Bij voorbaat dank

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *