zwangerschap

Hallo, ik heb vragen waar ik al een hele nacht/dag mee zit. Ik ben voorbije nacht (midernacht) met mijn vriendje intiem geweest, het was mijn eerste keer, ik neem de pil niet en ook hebben we geen condoom gebruikt. Ik weet niet of hij echt in mij is geweest want hij zat er enkel met de eikel in maar meer niet. Hij duwde en wreef zachtjes. soms voelde ik pijn als hij wat harder duwde dan liet ik dat hem weten en veranderde hij een beetje van plaats of deed hij weer wat rustiger. Na paar minuten duwen en wrijven is hij ook klaargekomen. Nadat hij klaarkwam ben ik wel meteen recht gestaan en heb ik de sperma weg gekuist.
Mijn vraag is nu: kan ik zwanger zijn geraakt? Ik was namelijk niet beschermd. Het was ook mijn eerste keer en ik was dus nog niet ontmaagd, ben ik dat nu dan wel door maar een beetje bij me binnen (ik weet niet of ik het zelfs ‘binnen’ kan noemen) te zijn geweest? hij is ook niet diep geweest, maar een klein stukje van zijn penis (de eikel vooral denk ik), is al wrijvend misschien beetje ‘binnen’ geraakt. Ik had ook meer het gevoel dat het eerder aan het oppervlak van mijn vagina was. Misschien door de pijnlijke stootjes die ik tegen hield, ze waren voor mij een teken dat hij niet echt binnen was, omdat ik ook nog maagd ben. klopt dat? Ik liet hem ook niet verder gaan dan dat omdat ik wist dat we niet beschermd waren.
Maar toen hij dan klaarkwam maakte ik me wel heel veel zorgen, ik kreeg krampen en stress als ik er maar aan dacht dat ik toch zwanger kan zijn. We hebben dan samen op het internet wat info gezocht over mijn cyclus enzovoort. Ik zit ook nog eens in mijn mogelijke vruchtbare periode nu. Maar niet de vruchtbaarste periode. Ik was zo in schok dat ik besluite om meteen de morning after pill te nemen. We hadden er wat over opgezocht en hebben de dichts bijzijnde apotheek opgezocht die nachtdienst had en zijn zo’n noodpil gaan halen. Ik heb ze dan meteen ingenomen gisteren nacht (zo’n 2 uur nadat hij klaarkwam). Werkt zo’n noodpil echt? Ik zou over paar dagen normaal gezien mijn eisprong moeten krijgen, als ik een marge erbij bereken kan het zijn dat ik mijn eisprong gisterennacht al had. Kan het dan zijn dat ik op het moment meteen al bevrucht was geraakt en die noodpil niet meer werkt? Of kan zo’n noodpil ook een bevruchtte eicel doen stoppen om naar de baarmoeder te reizen? want dit is wat ik las op websites over de noodpil, maar in hoeverre is dit juist? En is zo’n noodpil, in mijn geval nog reddend? En wat zijn de neveneffecten ervan?
Het is nu voorbije nacht gebeurt allemaal en ik zit er erg mee in, ik heb al heel de dag niets gegeten van de angst die ik heb. Ik kan er ook niet echt met iemand anders over praten dan mijn vriend (die ook nog eens een jongen is en dus alles nog minder goed snapt dan mij). Ik hoop op snel antwoord.
Alvast bedankt.

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *