seksualiteit

Hallo,
Ik ben een meisje van bijna 20 en ik ben heel bang voor alles wat met seksualiteit en intimiteit te maken heeft. Deze angst bestaat al vanaf het moment dat ik me van seksualiteit bewust begon te worden. Mijn ouders zijn er altijd heel open over geweest en van vrienden hoor ik ook vaak positieve verhalen, dus daar heeft het verder niets mee te maken.

Ik had 5 jaar geleden voor het eerst een vriend. Ik was echt verliefd op hem, maar elke keer als hij me aanraakte raakte ik in paniek, ook durfde ik hem eigenlijk niet te zoenen. Uiteindelijk heb ik dit toch gedaan om hem niet teleur te stellen. Dit voelde al helemaal niet goed en hierdoor werd ik alleen maar banger. Deze relatie heeft dan ook niet lang geduurd.
Ik heb daarna nooit meer een relatie durven beginnen en heb ook nooit meer gezoend of iets anders gedaan met een jongen.

Ik vind jongens wel interessant, maar ik blijf altijd op een afstandje.
Het klinkt misschien heel gek, ik ben bang dat jongens me niet leuk vinden, maar ik ben nog banger dat ze me wel leuk vinden. Van een hand op mijn schouder kan ik al zenuwachtig raken, en van een hand op mijn billen krijg ik een paniekaanval. Gelukkig weet mijn beste vriendin hiervan en blijft altijd dicht bij me in de buurt als we gaan stappen.

Ook woon ik sinds kort op kamers, met voornamelijk mannelijke huisgenoten. Het zijn allemaal aardige jongens, en we zitten regelmatig met z’n allen te gamen of films te kijken. Soms prikken ze me in m’n zij of leggen ze een hand op mijn knie. Het zijn allemaal heel onschuldige gebaren, maar dan zou ik het liefst opspringen en wegrennen.

Ik heb ook nog nooit gemasturbeerd, omdat ik heel bang ben om een orgasme te krijgen (ik heb ook geen idee waar dat vandaan komt).

Ik wordt er echt helemaal gek van. Ik wil wel graag, maar mijn angstgevoelens houden me altijd tegen. Ik weet dat ik vaak irrationele gedachten heb, maar toch kan ik het niet van me afzetten.

Ik hoop dat ik mijn probleem een beetje duidelijk heb kunnen maken. Ik praat hier nooit over, en ik vind het lastig om het te verwoorden. Ik schaam me er heel erg voor.

M.v.g
Chantelle

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *