seksualiteit

Mijn zoontje (10 jr) wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Hij heeft samen met een vriendje in twee aparte douchecabines gestaan. Op enig moment heeft hij gevraagd of hij zijn vinger in de kont van de andere jongen mocht steken. Deze heeft 2x nee gezegd en bij de derde vraag ja. Het is niet zover gekomen omdat de leiding heeft ingegrepen. Door dit voorval is hij geschorst. Mijn zoontje heeft ADHD/PDD NOS. Nu is er tegen hem gezegd dat dit zeer ernstig is. Ze hebben hem niet verteld wat wel gepast gedrag was. Hij voelt zich nu een crimineel. Daarbij ben ik net met seksuele voorlichting gestart. Het kind is nu helemaal van slag, omdat hij zijn nieuwsgierigheid niet handig heeft toegepast. Tevens werd mij dit op de gang medegedeeld en hebben zij zonder mijn toestemming anoniem deze zorgen gedeeld met AMK. Ze overwegen nu ook nog om een officiele melding hiervan te maken.

Grensoverschrijdend = met dwang, ongelijke machtsverhouding, of als strafbaar wordt gesteld in Wetboek van strafrecht.

Ik keur het niet goed wat hij heeft gedaan en heb hem dit ook uitgelegd. Als hij iets wil weten kan hij altijd bij mij terecht.

Ik ben wel van mening dat wij in een seksueel overspannen maatschappij leven en onze kinderen nu vogelvrij verklaard worden door dit soort situatie. Ik word nu gedwongen om psychiatrische hulp voor hem te zoeken. Ik ben het daar niet mee eens.

Wat is uw mening hierover.

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *