E-consult gesteld op Seksenzo oud

ik geef even antwoord op jullie antwoord….
ja het kan, maar denk het niet.. mn ex was iemand waar ik echt voor ging maar door zn faal/bindings EN verlatingsangst was het vrij lastig… als het hem teveel werd duwde hij me keihard weg maar direct erna kwam hij weer terug (beetje zoon hij kan net met en zonder me) maar doordat ik het dus nooit in de hand wilde hebben dattie weg ging omdat het al ingewikkelt genoeg was..durfde ik dus uiteindelijk nooit ergens de eerste stap te zetten daar ik niks verkeerds wou doen. al geloof me dat we veel gepraat hebben en samen hebben zitten huilen om dingen uit te praten. er kwam altijd uit dat we echt alle 2 veel van elkaar hielden maar dat hij gewoon af en toe een paniek gevoel kreeg.het was ook net uit met zn ex en had het idee, zo ik ga me eens ff alles netjes op een rijtje zetten eer ik ergens aan begin en toen kwam ik dus.
Nja alé ik sta er dus wel open voor zoon vaste relatie..ik wil t ook graag want heb t echt gehad dat alleen zijn. Net ook omdat ik weet dat ik dat nodig heb om me te kunnen ontplooien en ik weet dat ik ook losser kan worden met de tijd..maar net als ik dat wil gaan doen is het over. ik val normaal op mannen die tot een bepaalt punt onbereikbaar zijn. dus een echte relatie lukt me nooit. (al ga ik heus niet dwingen ofzo hoor 😉 ) en de mannen die mij tegek vinden..nja daar heb ik totaal geen intresse in…echt belachelijk maar die zijn het niet. helemaal niet als ze na dag 1 al een potlood zouden gaan halen die ik net op de grond heb gegooit (zoon hondjes gevoel) dr moet toch een beetje pit in zitten, tevens moet hij wat meer de lijding nemen vooral int begin daar ik anders totaal dicht klap.

maar therapie, nja dat zie ik dus niet zitten. door mn sociale fobie heb ik al bij zoon mensen gelopen vanaf mn 15de jaar toen ik vrijstelling van school kreeg. ik zal dan ook net de pech hebben denk ik dat ik alleen maar nare dingen heb mee gemaakt met die mensen.

wel had ik nog een vraag waarvan ik niet weer of jullie hem kunnen antwoorden.

ik heb vanaf mn tienerjaren ofzo (nog voor ik voor het eerst ongesteld werd) last van veel (gewoon heldere) witvloet mn ma zei dat het zich meestal reguleerde als ik ouder werd en sexuele ervaringen had gehad.Nu is het na al die jaren nog steeds aanwezig en zo erg dat als ik actief ben (uitgaan/ wandelen fietsen iig niet van de bank naar de wc lopen 😉 ) echt een tampon in moet doen. inlegkruisjes zou een vermogen kosten. soms voelt het echt alsof je net ongesteld bent. dan komt er zoon golf. Nouja daar er ook risico’s zijn met tampons dragen heb ik natuurlijk liever een oplossing maar ik krijg mezelf gewoon niet ervoor naar de dokter (vandaar dat ik nog steeds niet geweest ben) als er nu iets bestaat (desnoods een pil al ben ik niet voor pillen) dan MOET ik helaas wel naar de dokter.
Ik heb zoon glamidia thuis test gedaan en dat had ik niet… en het begon ook VOOR ik sexueel contact had in welke vorm dan ook. het is dus echt gewoon heel schoon maar gewoon veeeeel meer dan bij de doorsnee vrouw :S

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *