E-consult gesteld op Seksenzo oud

Hallo,

Ik heb een vraag over mijn seksuele voorkeur. Ik heb seksuele gevoelens voor zowel mannen als vrouwen.

Rond mijn 8ste levensjaar heb ik seksueel geexperimenteerd met een vriendje die een jaar ouder dan mij was. We zijn hierbij ver gegaan (geheel naakt, pijpen en neuken, hoewel we niet met onze penis de anus in gingen. We duwden onze penis tegen de anus aan). Soms waren andere vrienden van mij getuige van onze experimenten.

Rond mijn 12e/13e levensjaar werd ik bang dat mijn vrienden zich nog herinnerden wat zich een paar jaar eerder had afgespeeld. En helaas herinnerden zij zich dat. Op het moment dat ik er mee werd geconfronteerd zakte ik volledig door de grond. Ik probeerde hier echter niets van te laten blijken. Ik had het gevoel dat ik me niet meer mannelijk kon gaan gedragen omdat mijn vrienden me zouden kunnen confronteren met mijn daden. Ik trok me veel meer terug. bleef meer thuis. Telkens wanneer ik onder vrienden was was ik gespannen. Wanneer die spanning dan heel groot was kreeg ik juist hele heftige seksuele gevoelens voor jongens.

In de loop der tijd ben ik me een stuk beter gaan voelen. IN essentie ben ik nog steeds bang dat mensen denken dat ik homo ben en dat ik daarom niet weet hoe ik me moet gedragen. En ook nu nog krijg ik hele heftige homoseksuele gevoelens wanneer de spanning te hoog wordt.

Klopt het dat mijn seksuele gevoelens samenhangen met de dingen die ik heb meegemaakt en mijn schaamte daarvoor?

Zou het zinvol zijn om hier over te praten met iemand? wat zou ik er aan kunnen hebben?

Groeten

Henk

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *