E-consult gesteld op Seksenzo oud

Hier een reactie op het antwoord van mijn vorige vraag over dat ik pijn heb als ik seks heb..
Ik ben altijd vrij ontspannen ook al weet ik dat het weer pijn gaat doen, maar als hij er eenmaal helemaal in zit is de grootste pijn voorbij en dan lukt het wel, maar voelt het gewoon niet fijn, een heel vervelend irritant gevoel.
Zeker ben ik altijd wel nat genoeg, daar heb ik geen problemen mee.
Mezelf vingeren doe ik niet, mijn vriend ook niet, want dat vind ik ook niet fijn of speciaal ofzo. Het enige wat ik fijn vind is als hij mijn clitoris stimuleerd, dat probeerd hij dus ook als wij seks hebben..
Ik voel me ook gewoon op mijn gemak bij hem en we hebben ook altijd lang voorspel en alles, dus daar ligt het niet aan denk ik.. Het is echt als hij in me gaat dan doet het vreselijk pijn en als ik daar doorheen ben dan lukt het wel, maar voelt het gewoon irritant en kut.. dus ik hou het ook niet lang vol.. Hij vind het niet erg dat het niet goed lukt, maar ik zit er wel mee.. We gaan naderhand wel gewoon verder met andere dingetjes, maar toch zit ik er wel heel erg mee en dat weet hij ook. Ik zal eens kijken naar de bekkenbodemoefeningen, maar ik denk niet dat het alleen daar aan zal liggen. Maar dat is in ieder geval al een stap die ik kan zetten.

Bedankt, groetjes Michelle

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *