E-consult gesteld op Seksenzo oud

hallo,
2 dingen.
hoe kan het dat mijn erectie “vaak” niet volledig is?
uiteindelijk lukt het allemaal wel, maar het is lastig om helemaal in elkaar op te gaan als je voortdurend (voor de sex en tijdens) merkt dat hij slapper word.

en iets heel anders,
de enige manier waarop mijn vriendin orgasmes kan krijgen, is met de douche kop. als haar hele leven lang, nooit anders (op 3 natte dromen na)

even om een beeld te scheppen,
ik ben 28, mijn vriendin 27. we kennen elkaar als beste vrienden 14 jaar en zijn nu een jaar samen. we kennen elkaar heel goed en hebben geen schaamte naar elkaar toe, zijn erg creatief seksueel gezien en durven alles te doe en te zeggen. we kunnen elkaar en ons zelf orgasmes geven samen of alleen (bij haar dan alleen onder de douche of in bad)

o, en toch meteen een derde vraag.
wat mij achtervolgt en erg vervelend is (maar ik probeer er geen probleem van te maken)
ik heb 5 seksuele relaties gehad en zij 14. ik ken ze niet allemaal, (een periode met een heel jaloerse vriendin, we zijn elkaar toen een jaar of 3 uit het oog verloren…) en denk dat ik het van binnen toch veel vind, dus ben een beetje jaloers op haar verleden.. ik heb het er een keer over gehad, maar wil haar er niet meer over lastig vallen, gedane zaken nemen geen keer, en zij doet niks om die gevoelens op te roepen, ze komen gewoon.

een heel verhaal, ik hoop dat jullie er wat mee kunnen, en wacht geduldig op een reactie.
bedankt!

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *