E-consult gesteld op Seksenzo oud

Beste,

Ik ben 8 maand samen met m’n vriendin. Ze is 2 jaar jonger dan mij en we hebben nu 3 maand seks. In het begin had ze van in het begin pijn en na de seks zelfs de dag erna had ze last van een branderig gevoel. Nu heeft ze in het begin van de seks geen last maar na een half uur begint ze weer last te krijgen van een branderig gevoel en ook na de seks heeft ze er nog last van.
Ze zegt nu zelf wel dat ze er veel meer van geniet dan in het begin en dat dat het enigste is dat telt maar dat kan ik toch moeilijk geloven aangezien ze nogal rap haar eigen gevoelens opzij zet voor die van een ander. Ik vind het ook moeilijk om te vrijen met haar wetende dat ze last heeft zo krijg ik er eigenlijk ook steeds minder zin in.
Aan het voorspel zal het niet direct liggen denk ik want dat duurt toch vrij lang en uiteindelijk begint ze zelf…
Ik probeer haar ook op allerlei maniere op haar gemak te stellen door het licht uit te doen(ze is nogal verlegen), de deur op slot te doen, de matras op de grond te leggen zodat we geen last hebben van een piepend bed,enz…
Ik heb nogal veel opgezocht op internet en heb wel veel dingen gevonden maar ik weet eigenlijk echt niet meer wat ik nog verkeerd doe. Alle factoren die ervoor zoude kunne zorge dat ze aan iets anders denkt tijdens de seks zijn weg maar toch heeft ze nog altijd last.

groeten

Stijn

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *