E-consult gesteld op Seksenzo oud

Hi,

Ik ben een jongen van 18 jaar.
Ik had een vraag over te vroeg klaar komen tijdens de seks en wil daar graag advies over.

Ik heb pas 3 keer seks gehad met een meisje. (3 keer hetzelfde meisje)
De eerste keer dat ik met haar seks had was met condoom in de missionarishouding. Ik lag wel echt op haar zeg maar dus ik kon niet heel diep naar binnen. en het duurde naar mijn mening lang genoeg en voor haar ook. en ik had een goede controle over mijn ejaculatie. dus ik was er tevreden over.

De tweede keer was zonder condoom want ze gebruikt de pil. het was ook in missionaris houding alleen nu had ik gestrekte armen op het bed en ging ik er dus veel dieper in. Alleen nu kwam ik al binnen 30 seconden klaar. Ik voelde het ook niet aankomen. en we hebben een hele leuke avond gehad voordat we sex hadden. en daarom vond ik dit echt een anti-climax.

De derde keer was onder de douche. (ook zonder condoom)
En hier ging ik op een stoeltje zitten en zij ging met haar rug naar mij toe op mijn penis zitten zegmaar. Ik had alles onder controle. maar na een minuutje zei ze: “ga is staan” dus we gingen samen staan en dus verder met doggystyle. Maar toen we gingen staan kwam ik al binnen 3 stoten klaar en ik voelde het ook echt niet aankomen. ik ben toen wel gewoon door gegaan met de sex met een wat minder harde penis.

Ik vroeg me af wat de oorzaak kan zijn dat ik zo snel klaar kom. Door het standje? omdat ik nog niet zoveel ervaring heb? of iets heel anders?

En wat kan ik er aan doen?

Alvast bedankt.

Greetz

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *