E-consult gesteld op Seksenzo oud

Lieve

Ik heb ongeveer 6 maanden verkering met mijn vriend (hij is 25, ik ben 22). We hebben wat problemen als het over seks gaat…Hij durft niet ( het is zijn 1e keer)…en ik ben veel te bang dat ik veel te veel aandring. We zijn allebei nogal gesloten types en vinden het moeilijk om erover te praten. Als we er toch over praten, dan merk ik dat hij heel erg onzeker is over zijn lichaam en dat hij niet goed durft omdat hij bang is dat het pijn doet, dat ik het niet fijn vind of dat hij veel te snel klaarkomt. Ik zeg dat hij het mooiste lichaam van de wereld heeft, en niet bang hoeft te zijn dat ik het niet mooi vind. Ik zeg dat het me niet uitmaakt als hij heel snel klaarkomt, het gaat me om de intimiteit die we met elkaar hebben. Ik zeg dat ik wil dat hij het fijn vind, omdat het zijn eerste keer is….
Ondertussen merk ik aan hem dat hij er heel erg mee zit…Ik vind dat het prima gaat, we gaan steeds een klein stapje verder, en dat zeg ik ook tegen hem.
Ik merk dat hij onzekerder word…hij zegt me dat hij me niet kan bieden wat ik wil….Wat zo niet waar is, want deze jongen maakt me gelukkiger als ooit tevoren.

Mijn vraag is dan ook: Hoe kan ik hem proberen gerust te stellen….en ervoor zorgen dat ik niet teveel aandring (in eerdere relaties heb ik gemerkt hoe het is als iemand aandringt, en dat het moeilijk is om nee te zeggen…)

Groetjes en bedankt Anouk

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *