geen zin in seks

Beste,

Ik en mijn vrouw zijn nu aan jaar getrouwd, wanuit onze geloofsovertuiging hebben wij voor het trouwen geen seks gehad. Wat ons betreft is/was seks dus ook een van de dingen waar we erg naar uitkeken.
Nadat de eerste keer totaal niet wou en behoorlijk pijn deed bij mijn vrouw hebben we het natuurlijk wel vaker geprobeerd, maar mijn vrouw blijft veel pijn hebben als ik bij haar naar binnen ga. Soms lukt het, maar vaak ook niet.
Wij zijn nu een jaar getrouwd en hebben weinig seks gehad omdat mijn vrouw telkens het gevoel heeft dat het toch niet wil, vaak alvorens we het proberen.
Je hoort toch te kunnen genieten van seks. Het is nu dus ook zo dat ik vaak wel zin heb maar mijn vrouw bijna nooit. Ze weet dat mij dat wel uitmaakt maar dat ik het niet wil als het haar pijn doet want daar heb ik ook geen plezier aan. Gevolg is wel dat ze ook weinig zin heeft in elkaar strelen en dergelijke omdat ze geen verwachtingen wil scheppen en het gewoon niet zo hoort. je hoort toch gewoon op een normale manier seks te kunnen hebben met elkaar.

Kortom wij balen er allebei erg van dat de seks niet erg wil lukken, en willen graag wel seks maar dan alleen als we er allebei van kunnen genieten.
Kunt u ons helpen??

Groet,
Michel

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *