hoerig?

nou er was een feest van 4 waar ik woon. en ik liet best veel mensen slapen.
en de eerste nacht lag ik naast een jongen die ik vroeger leuk vond en nu nog beetje gevoels voor heb.

hij heeft me gevingert en ik hem afgetrokken. maar dat duurde niet lang want er lagen nog anderen.
de 3e dag ofso toen ben ik door 2 andere jongens gevingert maar dat wilde ik eigenlijk niet maar ik was beetje aangeschoten.. maar ik heb niks bij hun gedaan. ze konden het niet eens maarja dat maak niet uit.

ik had gesmst naar die 1e jongen waar ik gevoelens voor heb dat ik me zou gedragen. en toen hij dat hoorde werd hij best boos. en hij smste later dat het hem speet en dat hij jaloers en boos daarvan werd. maar dat snap ik niet want hij vind me niet leuk dnk ik.

hij praat wel altijd vet lief en word altijd jaloers enzo. hij wilt dnk ik ook sex hebben maar alleen als ik het ook wil. hij is zeg maar 1 van me beste vrienden maar ik dnk dat hij me wil gebruiken voor sex ookal zegt hij van niet.

hij is zeg maar een lieve betrouwbare jongen. geen player achtig type. er is altijd al iets tussen ons geweest maar is het hoerig als ik sex zou hebben met hem. ik ben erg jong enzo maar sommige vna mijn vriendinnen hebben het ook al gedaan.

de jongen is 15 trouwens. maar ik begrijp niks van hem , laat hij gwn veel toe ofso? waarom word hij jaloers en boos? zal ik sex met hem hebben? wat zal ik doen?

alvast bedankt xxx

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *