anticonceptie

Hallo,

Ik heb een vraag omtrent het volgende; mijn vriendin is aan de pil en heeft een tijd terug eens de pil doorgeslikt, is toen als ik het goed heb wél licht ongesteld geworden tijdens het doorslikken. Oké dat was vooraf.

Nu, een heel aantal maanden later, is het volgende het geval; mijn vriendin heeft een strip pillen geslikt en heeft één week (7 dagen) de pil doorgeslikt, om de ongesteldheid uit te stellen i.v.m een danswedstrijd. De laatste pil heeft ze donderdag 3 februari geslikt. Ze is nu (8 februari) nog niet ongesteld. Gisteren (maandag) en vanmorgen (dinsdag) had ze wel wat buikpijn dat leek op (lichte) menstruatiepijn, maar ze is niet ongesteld geworden.

We hebben er net een gesprek over gehad en ik zei, als je het niet vertrouwt bel dan maandag ofzo even naar de huisarts.

Mijn vraag is, wat raad je mij/ons aan om nu te doen? Ik heb natuurlijk ook wat gegoogled en gezien dat een uitblijvende menstruatie helemaal niet zo vreemd is, maar ik ben wat onzeker door deze “ene week doorslikken”. Kun je me wat advies/duidelijkheid geven alsjeblieft?

Vriendelijke groeten,
Koen

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *