seksualiteit

Ik voel me alsof ik me bijna moet schamen hiervoor (ik heb overal gezocht op het internet voor hulp maar ik kan het niet vinden tot ik hier kwam) ik ben 27 jaar en nog maagd, in mn jeugd nooit problemen gehad met interresse krijgen van meiden en ze wilden vaak meteen seks, ik wilde dat niet want ik was erg serieus ingesteld, ik ben nogsteeds een beetje een romanticus en pas niet echt in de tendens van clubben en met iedereen naar bed gaan, integendeel ik wil het liefst iemand eerst leren kennen maar door bepaalde permanente situaties is dat onhaalbaar, ik ben niet lelijk of vreemd, ik heb wel een concentratiestoornis maar goed. Mijn werkelijk probleem is dat elke keer als ik de kans heb seks te hebben met wat tegenwoordig fuckbuddies heet ik gigantische zenuwen krijg, al voor dat ik die persoon zie en het het liefst afkap, ik kan me niet in de seksuele situatie verplaatsen omdat ik totaal geen ervaring heb ermee, ik heb nog maar met 2 mensen in mn hele leven gezoend waarvan een een (niet naast) familie lid was en een ander pas toen ik 25 was welk ook seks met me wilde maar ik had geen condooms in huis omdat ik die nooit nodig gehad heb en daarnaast had ik toen zoveel stress dat ik bijna onwel werd. Het word ook steeds moeilijker omdat ik steeds ouder word en wie wil er nou met iemand omgaan die seksueel helemaal niks weet..

Ik voel me soms alsof er iets mis met me moet zijn dat ik dit niet kan, ik kan makkelijk contact leggen met meiden, maar het is alsof ik om seks te hebben iemand anders moet zijn dan ik ben, en alsof hun dan ook iemand anders moeten zijn dan zij zijn, een soort van ‘acteren’ zo komt het op me over, zoals ik al zei kan ik me gewoon totaal niet verplaatsen in het ‘seks hebben’. Mensen zouden dan zeggen je moet het gewoon over je heen laten komen maar ik krijg zo erg de zenuwen dat mn hele mond uitdroogd en ik helemaal begin te trillen.

Wat moet ik nu doen hiermee, ik wil geen medicatie moeten nemen, ik wil gewoon ooit eens niet meer maagd zijn en mischien een vriendin hebben omdat ik verder helemaal normaal ben in mn voorkomen. Neem me alsjeblieft serieus dit is geen grap oid ik weet me gewoon geen raad meer op dit vlak en het knaagt al een eeuwigheid aan me.

-27 jarige jongen.

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *