zwangerschap

Geachte heer / mevrouw,

Ik heb een dringende vraag waar ik sinds drie weken mee zit. Drie weken terug heb ik met een vrouw in bed gelegen. We hebben geen echte seks gehad maar we hebben wel gevreeën. Zij was helemaal naakt en ik had de hele tijd mijn onderbroek aan. De eerste keer kwam ik klaar op haar lichaam (op haar borsten). Direct daarna heb ik mijn onderbroek weer aan gedaan. Enkele minuten later zijn we verder gegaan. Is het mogelijk dat sperma dat nog aan mijn penis plakte, die vast aan het onderbroek gekomen is doorgeschoten kan zijn in/rond haar vagina? Zij lag namelijk vaak op mij op verschillende standjes en ik vervolgens ook weer op haar.

Ik lees op forumssites dat sperma dat buiten het lichaam komt binnen vijf minuten sterft, klopt dit? Een week van te voren was de persoon waar ik gevreeën mee heb ongesteld. Ik ben nu dus echt heel erg bang dat er sperma dat in mijn onderbroek zat doorgelekt is naar haar vagina. Ik weet dus ook niet of er veel of weinig sperma aan mijn penis zat nadat ik de eerste keer klaarkwam.

Omdat we de licht uit hadden heb ik niks aan haar vagina kunnen merken. Ik weet ook niet of ik deze persoon kan vertrouwen als ze zegt dat ze deze week ongesteld is geworden, het lijkt namelijk wel of ze zwanger van me wil worden. Ze zegt dat ze een test heeft laten doen maar ik de uitslag niet mag weten. Overigens was deze persoon een week voor onze vrijpartij ongesteld. Hiermee is de kans op een zwangerschap ook groter beweert deze persoon, klopt dit?

Alvast heel erg bedankt voor uw antwoord.

Met vriendelijke groet,

R. Dijk

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *