zwangerschap

Hallo seksenzo!

Ik ben Hannah, een 16 jaar oud meisje, en heb sinds 6 maanden een heel lief vriendje. We hebben vrij vroeg in onze relatie seks gehad, en later is dit uiteindelijk ook zonder condoom gebeurd. Ookal ben ik meer dan een jaar aan de pil, toch ben ik ergens bang dat ik zwanger ben. Ik heb een vast tijdstip voor het innemen van de pil, wat ‘s ochtends gebeurd. Alleen soms vergat ik hem ‘s ochtends, en nam hem dan later in de middag, na school. Ik heb geen typische zwangerschap ‘symtomen’. Maar ik heb gelezen dat je dan vaak naar de wc moet, veel zin in eten hebt, erg moe waardoor je geen lust in dingen zou hebben. En dat zijn 3 dingen waar ik wel veel last van heb.

Ik ben niet bepaalt de ‘dunste’, ik ben wat flinker qua figuur. Aangezien de eerste keer zonder condoom, nu ongeveer 3 tot 4 maanden geleden is, ben ik bang dat ik hier lichamelijk niks van zou merken wat betreft dikker worden. Nu is mijn uiteindelijke vraag, zou het toch mogelijk kunnen zijn dat ik zwanger ben? Ookal slik ik de pil?

Nu nog een klein tweede vraagje. Mocht ik zwanger zijn, en ik zou de baby niet willen houden wat betreft mijn jonge leeftijd, en school, is Abortie gratis? Zo nee, op hoeveel euro kan ik dan rekenen?

Groetjes,
Hannah.

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *