morning after pil

Hey!

Ik ben 27december 18jaar geworden en heb op 4januari2011 pas voor het eerst mijn maandstonden gehad. Nu heb ik een tijdje al een vriendje en hebben ook seks.

Zoals maandag 26 december heb ik dus seks gehad, uiteraard veilig; met condoom, maar de condoom was verschoven en mijn vriend zei dat we maar beter veilig waren en dat ik de morning after pil nam, dus heb ik dat uiteraard gedaan.

Maar omdat ik mijn regels nog maar 1 keer had gehad had ik wat bang wat het met mij zou doen, van vruchtbaarheid enzovoort dus heb ik het aan de apotheker gevraagd en die zeiden dat het sowieso beter was de morning after pil te nemen. (Wat we zelf ook wel hadden uitgemaakt.)

Ik heb helemaal geen bijwerkingen gehad van die pil. Maar nu vandaag 3 januari 2012 ! met 1dag verschil een JAAR later ! heb ik terug mijn regels. Is dit toeval? Of zou dit door de morning after pil komen?

En is dit nog ‘normaal’, echt exact een jaar later heb ik terug mijn regels.
Ik heb buiten die enige keer deze week, de morning after pil nog geen enkel ander medicijn met hormonen genomen. Altijd veilig seks gehad met condoom.

Ik voel mij zo abnormaal, ieder meisje heeft haar regels en ik niet.

Alvast bedankt!

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *