anders

Hallo ik had een vraagje want ik kom er zelf niet echt helemaal uit en de meningen onder mijn vrienden en familie verschillen..
Ik ben 18 jaar en ik ben sinds november bezig met een jongen die 26 is (opzich is dat geen probleem).
Hij is getrouwd en woont samen met haar.
Ik wist dat al vanaf het begin hij is altijd open en eerlijk geweest, hij was er definitief klaar mee en dat wist iedereen.
Hij nam mij ook gewoon gezellig mee naar de kroeg waar iedereen hem kent zijn vrienden waren en mensen uit het dorp.
We hadden het super leuk en we hadden en gevoel wat ik moeilijk kan omschrijven het voelde vanaf het begin goed ondanks hij getrouwd is.
Tot ik opeens hoorde dat die weer terug bij haar was, dus ik confronteerde hem daar mee en hij heeft toegegeven dat ze al weer een maand aan het proberen waren.
Hij wou het me nog niet vertellen want hij wou mij geen pijn doen en hij wou het aankijken.
Natuurlijk ben ik super boos geworden en gelijk alles van hem verwijderd tot vorige week.
Vorige week kwam ik zijn beste vrienden tegen en heb met hun gesproken en moest hoe dan ook aan hem denken.
Dus ik heb dag erna een sms’je gestuurd ik dacht dat ik toch niks terug zou krijgen , maar jawel.
We hebben er leuk zitten smsen en van de sms naar de whatsapp overgegaan.
Het rare was dat het gelijk weer goed voelde terwijl we met zware ruzie “uitelkaar” gingen.
Het voelde weer vertrouwd en leek net of Er niks was gebeurt.
We hebben er over gehad en ik ben tot te conclusie gekomen dat hij nog bij haar is voor zijn familie en voor haar. Ik vroeg hem of die gelukkig was en daar moest die over na denken met het antwoord uiteindelijk :ja ik denk dag ik wel gelukkig ben maar voor heel me leven is dit wel erg lang.
Sorry maar zegt voor mij genoeg.
Ik ben er niet op door gegaan maar ik wist genoeg week erna afgelopen zondag was hij met zijn vrienden bij mij in het dorp en zag ik hem weer na paar maanden.
Ik wou eerst niet gaan omdat het geen nut had ik zou het voor mezelf alleen maar moeilijker maken maar uiteindelijk heeft hij me overgehaald.
Het was er gezellig en het zat meteen weer goed.
Dat gevoel wat ik bij hem heb is heel raar heb dit nog nooit gevoeld en weet niet wat ik er mee moet.
Einde van de avond /nacht ging ik naar huis en liep die dus een klein stukje mee.
Uiteindelijk hebben we het er nog een keer over gehad met mijn vraag van ben je nu gelukkig.
Hij gaf er geen antwoord op dus gaf ik er antwoord op ; jij kan me niet vertellen dat je nu gelukkig bent e was er definitief klaar mee dan kan je niet ineens weer happy met haar zijn e doet dit alleen voor haar en je familie maa je zegt zelf ook voor altijd is wel erg lang maar dat betekend dat je ooit weer op dit punt komt als wat je was, en dan?
Hij ga me gelijk en zei dat die indd niet gelukkig was maar niet weet wat die moet doen hij kan 7jaar niet zomaar weg gooien en haar kan die niet zomaar uit zijn huis zetten.
Snap hem ook wel ergens maar hij zei ook dat die gewoon met zichzelf erg in de knoop zit en niet weet wat die moet doen.
Ik zei dat die zijn hartje moet volgens of dat dat nou met mij of zijn buurvrouw is maakt me niet uit (hoop natuurlijk met mij) als hij maar gelukkig is.
Hij zegt dat die nu moeilijk zijn hart kan volgen.
Maja wat moet ik doen? De een zegt dat ik voor hem moet knokken de ander zegt dat ik dit moet stoppen omdat die bij haar vreemd is gegaan gaat die dat ook bij mij doen.
Moet ik het laten rusten? Moet ik afwachten? Of moet ik laten zien dat die voor mij moet gaan.
Kijk we hebben een zwak voor mekaar en we hebben bijelkaar een gevoel van dit moet Zo zijn en voeld gewoon goed. Maar dit gaat al best lang zo dit gedoe ik weet niet wat ik moet doen. Daarom vraag ik aan jullie want jullie staan er vanaf en kunnen neutraal antwoord geven alvast dankje 🙂 groetjes jaslyn

Post Author:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *