De Hond, de Brug, Zonnegroet en de gebroken Kaars!

Met yoga houd je je lichaam soepel, lenig en in balans. Heb je er weleens aan gedacht dat dit ook tijdens seks heel nuttig kan zijn?!

Ben je de sportschool al weer zat, na een goede start van je voornemens? Dan is yoga misschien wel wat voor jou! Hiermee verbrand je niet alleen calorieën, maar je wordt er ook nog eens soepel en lenig van. En dit kan weer behoorlijk van pas komen tijdens seks. Uit het zelfde land waar de yoga vandaan komt, komt eveneens Kamasutra vandaan. Hier moet je ook behoorlijk lenig voor zijn. Het oorspronkelijke doel van de Kamasutra is de kunst van de liefde en verschillende seksuele technieken aan te leren om zo een gezonde relatie te krijgen.

Je kunt ook je kus technieken verbeteren met de Kamasutra.
 
Deze verschillende kussen staan in de Kamasutra beschreven:
1. Nimitaka: jullie lippen raken elkaar zonder druk uit te oefenen.
2. Sphuritaka: Een stevige kus op de lippen en raak af en toe elkaars wangen aan.
3. Ghaditaka: De vrouw drukt haar lippen op zijn mond terwijl ze zijn tong voelt. Het is normaal dat je een sissend geluid produceert, de vrouw schermt zijn ogen af met haar hand.
4. Samachumbana: Dit is de gelijke kus. Jullie gezichten zijn naar elkaar gericht en hij kust haar op de lippen. Jullie ogen raken elkaar aan.
5. Thiryak: Terwijl hij de rechterkant van haar gezicht ondersteunt met zijn linkerhand, kust hij haar op de lippen terwijl hij met zijn rechterhand haar borst streelt. Vrouwen houden van dit soort sensuele kussen. De Kamasutra raadt aan dat zij ondertussen zijn penis streelt. Dit is een goede vorm van voorspel.
6. Uddrandha: De ene partner gaat achter de andere staan. Neem de kin en het hoofd vast, draai zijn of haar hoofd en laat jullie lippen elkaar raken.
7. Avapeeditha: Met deze techniek zuigt hij haar lippen zachtjes naar binnen.
8. Aakrishta: Druk haar bovenste en onderste lippen samen en kus haar lippen zonder de tanden te raken.

Je kan samen ook op ontdekkingstocht gaan. Denk je bij kussen enkel aan de mond, ook het voorhoofd, de wangen, ogen, kin en nek zijn prettige plaatsen om met je mond te ontdekken. Meer ondeugende plaatsen zijn de tepels, de penis, de clitoris, de navel, de dijen en de oksels.

Wist je dat…Wereld Yoga Dag gevierd wordt op 24 februari. Op deze dag wordt er wereldwijd aandacht gevraagd voor deze eeuwenoude traditie. Over de hele wereld doen mensen deze dag op hetzelfde tijdstip aan yoga.

Post Author: Admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *