Favoriet nummertje

Muziek versus seks. Waar hou jij van en wat vind jij een goede combinatie?

Bijna iedereen houdt van muziek, maar het soort muziek kan van persoon tot persoon verschillen. Muziek kan meeslepend zijn, emoties losmaken, opwinden en je blij maken. Eigenlijk is muziek best goed te vergelijken met seks, want ook bij het vrijen heeft iedereen zijn eigen voorkeuren en de gemoedstoestand wordt er geregeld door beïnvloed.

Als muziek en seks afzonderlijk heftige gevoelens bij je op kunnen roepen, dan zou de combinatie ervan je helemaal in extase moeten kunnen brengen! Bij deze enkele tips voor lekkere muziek om op te vrijen.

Moet je nog een beetje in de stemming raken? Dan kun je bijvoorbeeld een muziekvideo kijken. De meeste clips zitten vol schaars geklede aantrekkelijke mannen en vrouwen. Val je op vrouwen, kijk dan bijvoorbeeld naar Sabrina met “Boys, boys, boys”. Die bikini blijft intrigeren. Ook de hit van Michel Télo (Ai se eu te pego) bevat oneindig veel mooie vrouwen en is een aanrader! Eentje voor zowel de jongens als de meisjes is de klassieker ‘Wicked games van Chris Isaac. Hou je meer van cliché? Ga voor de sensuele nummers van Marvin Gaye, ongetwijfeld zit daar iets voor je tussen.
Is je partner niet zo van de subtiele hints, dan kan Ruth Jacott je misschien helpen met de hit “Vrij met mij”. En hou je tot slot van wilde seks, dan past Metallica of Rammstein misschien wel bij je.

Tijdens onze zoektocht stuitten we ook op enkele tips voor het geval je bedpartner iets minder leuk is dan gehoopt. Voor die gevallen bieden Huub Hangop met “Wat ben je lelijk van dichtbij” of De Dijk met “Mag het licht uit” misschien uitkomst.

Wist je dat… Ruud de Wild van Radio 538 een speciale muziekzender gelanceerd heeft met daarop uitsluitend seksmuziek? De zender heet Radio 53Z8 en er worden continu slaapkamerhits gedraaid.

Post Author: Admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *