Gezocht: linkshandige date

Op 13 augustus is het de ‘dag van de linkshandigen’. Deze dag is in het leven geroepen om aandacht te vragen voor irritaties en problemen waar linkshandigen tegenaan lopen. Kan linkshandig zijn ook voordelen hebben?

Wanneer je linkshandig bent kun je tegen vervelende dingen aan lopen in onze ‘rechtshandige maatschappij’. Voorbeelden hiervan zijn van links naar rechts schrijven, schakelen (in de auto) of het bedienen van instrumenten en apparaten. Linkshandigheid wordt ook geassocieerd met allerlei fenomenen, zoals ADHD, dyslexie en een lagere levensverwachting. Het klinkt niet prettig dus, die linkshandigheid.

Toch zijn er ook positieve eigenschappen aan linkshandigen. Eén daarvan is creativiteit. Stel je eens voor dat je een kunstzinnige vriendin hebt. Of een vriend die heel creatief is en allerlei leuke uitjes of etentjes organiseert. Maar hét grote pluspunt van de linkshandigheid is seksuele creativiteit.

Want zeg nu zelf. De eerste maanden met een nieuwe liefde zijn altijd spannend en opwindend, maar naarmate een relatie wat langer stand houdt kan het al snel saai worden tussen de lakens. Met een linkshandige partner heb je hier dan niets te vrezen. Denk aan seksspeeltjes, spannende locaties, en nieuwe standjes. Linkshandigen zullen altijd weer manieren vinden om je op verrassende wijze te verleiden voor een vrijpartij.
Bijkomend voordeel is ook nog eens dat linkshandigen door hun levensstijl sneller seksuele impulsen zullen volgen dan rechtshandigen. Dus naast afwisselende seks zul je ook nog eens meer seks hebben!

Voortaan dus niet meer op zoek naar een nieuwe date met de boodschap ‘ik val op blond haar en blauwe ogen’, maar gewoon ‘linkshandige gezocht’.


WIST JE DAT?… Paul de Leeuw, Barack Obama, Jan des Bouvrie, Leonardo Da Vinci, Paskal Jacobsen, Ruud van Nistelrooy, Prins Willem Alexander, John de Mol, Michelangelo, Paul McCartney, Eminem, Albert Einstein en alle ijsberen ook linkshandig zijn (of waren)?

Post Author: Admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *