Herken je prins(es)!

 

Vandaag is de dag dat Prins Willem-Alexander onze koning wordt. Hij is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder het Nederlandse volk. En dat komt nog het meest door zijn vrouw Maxima, een echte prinses op het witte paard voor Willem-Alexander. Heb jij je prins(es) op het witte paard al gevonden?

Deze vraag is best lastig te beantwoorden. Want misschien heb je wel een vriend(in) en ben je verliefd, maar hoe weet je nou of dit echt de ware voor je is? Dat is moeilijk te zeggen. Zeker omdat je misschien helemaal nog niet op zoek bent naar ‘miss of mister right’.

Mensen om je heen weten vaak maar al te goed of iemand voor jou de juiste is of niet. Vooral ouders zien vaak het liefste een brave Hendrik als jouw aanstaande. Iemand die lief voor je is, geen gekke dingen doet en binnen het plaatje past. In de praktijk valt het soms niet mee om aan dat plaatje te voldoen. Want is je vriend(in) niet te oud voor je? Of te jong? Is hij/zij wel slim genoeg? En wat voor werk doen zijn/haar ouders? Het kan helemaal shocking voor je ouders zijn als je ineens met iemand van hetzelfde geslacht thuis komt. Ouders kunnen zich erge zorgen maken of dit niet veel te lastig is in de maatschappij. 

Als dit je bekend voorkomt, weet dan in ieder geval dat je ouders het beste met je voor hebben. Een geruststellende gedachte is, dat wat ze ook van de keuze van jouw vriend of vriendin vinden, ze het waarschijnlijk het belangrijkste zullen vinden dat je gelukkig bent. Nu en later.

Mocht dat niet werken, kun je altijd nog het voorbeeld van onze prins en prinses nemen om jouw lief te verdedigen. Want ook onze prins heeft een allochtone vrouw en een schoonvader met een twijfelachtig verleden. En toch heeft Nederland onze Máxima massaal in het hart gesloten en wordt ze onze koningin naast koning Willem-Alexander.

WIST JE DAT…? veel datingsites wiskundige modellen gebruiken om mensen die op zoek zijn naar hun prins of prinses op het witte paard met elkaar te kunnen matchen? Om de juiste match te vinden moeten deze modellen veel informatie verwerken. Ingebouwde algoritmes zorgen dat al jouw antwoorden op de vragenlijst worden gegroepeerd om zo tot de beste klik te komen.

 

 

Post Author: Admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *