Kampioen orale seks

Herinner jij je nog de scene uit American Pie waarbij Kevin met succes de handleiding orale seks toepast? En wil je ook weten hoe je dat voor elkaar krijgt?

Kevin is continu bezig met seks, maar zijn vriendin Vicky is minder geïnteresseerd, mede doordat Kevin haar nog nooit heeft laten klaarkomen. Dat verandert compleet als de oudere broer van Kevin hem de decennia oude handleiding orale seks laat zien, met daarin alle fijne kneepjes om een vrouw te bevredigen. De scene erna wijst uit dat het boek goed van pas komt, want Vicky komt kreunend en steunend klaar.

Een handleiding in orale seks klinkt als iets dat iedereen wel zou willen hebben. Want hoe gaat het nu eigenlijk in zijn werk, dat pijpen of beffen?
Zoals met alles, is ook orale seks iets waarin smaken verschillen. Misschien hou je er helemaal niet van en vind je het vies om te doen. Of ben je wel nieuwsgierig, maar durf je het (nog) niet en weet je niet goed hoe het moet.

Natuurlijk kunnen wij je niet vertellen wat jouw vriend of vriendin lekker vindt, maar een paar tips kunnen we wel geven:
–    Zeker bij meiden duurt het vaak wat langer voordat ze opgewonden raken. Bouw de spanning dus een beetje op door haar te zoenen of strelen en daal pas daarna langzaam af.
–    Weet je niet of het goed of lekker is wat je doet? De manier om daar achter te komen is door te kijken naar de reactie van je vriend(in)! Een kreun, woordje of beweging kan je meer zeggen dan iedere instructie of handleiding!
–    Geniet je vriend(in) zichtbaar van wat je doet? Probeer dan niet te veel meer van techniek of tempo te veranderen. Dit kan een averechts effect op de opwinding hebben, terwijl zij/hij waarschijnlijk bijna tot een hoogtepunt kwam.

WIST JE DAT…? Je ook met orale seks een SOA kunt oplopen? Gebruik bij het pijpen een condoom (evt. met een smaakje) en bij het beffen een beflapje of opengeknipt condoom om dit te voorkomen.

Post Author: Admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *