Is liefde toeval?

Het tegenkomen van de liefde van je leven, is dat het lot of gewoon toeval?

Het is een woensdagochtend en zoals wel vaker is het weer haasten. Snel spring je onder de douche, kleed je aan en rent de deur uit om nog net de trein te halen. Eenmaal op het station aangekomen is het een hectiek van jewelste. Je rent naar het spoor waar normaal je trein klaarstaat en stapt in. Na de hele trein doorgelopen te zijn heb je eindelijk een plekje gevonden en je gaat zitten. Nog uitpuffend van het gehaast kijk je op en ziet tegenover je een wel erg mooi meisje zitten, ze glimlacht. De trein vertrekt, maar tot je schrik gaat hij de verkeerde kant op. Hoe kan dat nou?

Je vraagt aan het mooie meisje waar de trein heengaat en je schiet in de lach. De verkeerde kant. Jullie raken in gesprek en het is erg gezellig. Het volgende station stapt zij uit en jij ook. Jullie lopen al kletsend naar de centrale hal. Verlegen wisselen jullie nummers uit om snel af te kunnen spreken voor een hapje eten en gaan ieder jullie kant op.
Was het nu het lot of toeval dat je juist deze ochtend door het gehaast in de verkeerde trein stapte? Het heeft uiteindelijk wel geleid tot een erg leuke date.

Toeval is een gebeurtenis of omstandigheid die vooraf niet te voorzien of niet te berekenen is geweest. Toch bestaat er veel twijfel of toeval bestaat. Er zijn velen die beweren dat toeval niet bestaat en dat alles van te voren is bepaald. Het lot zou bepalen hoe je leven verloopt en welke gebeurtenissen er voor gaan komen. Wat geloof jij?

WIST JE DAT?… er internetsites zijn waar je een leuk contact of flirt die je hebt gehad in de trein kan opzoeken? Op deze sites staan oproepen van mensen die op zoek zijn naar hun treinflirt. Je kunt hier natuurlijk ook je eigen oproep plaatsen en wie weet…

Post Author: Admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *