De penis

De penis is het mannelijk geslachtsorgaan (ook wel lid, piemel of pik genoemd) wat gebruikt wordt voor plassen en voor de seks.
Veel jongens zijn onzeker over hun penis. Zij zijn vaak bang dat hun penis te kort, te klein, te dik of te dun is. Het blijkt dat ongeveer 50% van de mannen hun eigen penis te klein vinden en nog geen 0,2 % van de mannen vinden hun penis te groot.

Bij 70% van de mannen is de penis in erectie, tussen de 11,7 en 15,2 cm lang. De gemiddelde omtrek is tussen de 8 en de 12 cm. De lengte van een slappe penis zegt niets over de lengte in een erectie.

Als jouw penis kleiner, dunner, dikker of groter is, hoef jij je echt geen zorgen te maken. Het maakt voor seks niet zoveel uit hoe groot de penis is. Het is echt niet zo dat alle meisjes of jongens graag een vriend met een grote penis willen hebben. Er zijn veel meer jongens met een penis van gemiddelde grootte dan jongens met een grotere. Als jij wel een grotere of dikkere penis hebt, is dit voor seks ook geen probleem. Als zij genoeg ontspannen en opgewonden is, is de vagina heel elastisch en maakt het echt niet uit hoe groot of dik jouw penis is.

Lees ook:

Help…ik krijg geen orgasme

Masturberen bij jongens: aftrekken

Waarom worden jongens besneden

De balzak

 

 

Post Author: Admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *