Seks App ; wetenschap(p) of grap(p)?

Er is een iPhone applicatie gelanceerd die je bedprestatie bijhoudt terwijl je seks hebt. En als het eenmaal in je telefoon zit, kun je het de wijde wereld insturen via de sociale media. Pure wetenschap of grap?

Hoe werkt het?
Je legt je iPhone op bed of een andere zachte ondergrond, waardoor de ‘vering’ tijdens de vrijpartij goed meetbaar is. Je kunt direct je vrijpartij beginnen. Sla na het vrijen de fase ‘was het fijn voor jou?’ direct over en pak je iPhone erbij. Je ziet in beeld een totaalscore als resultaat van de kwaliteit van jullie vrijpartij. Deze kwaliteit is opgebouwd uit de tijdsduur, het aantal stoten, de snelheid en de intensiteit van de seks. Omdat ‘sneller’ en ‘meer’ niet altijd beter is, kun je zelf instellen aan welke elementen jij het meeste waarde hecht. Als resultaat zie je een aantal grafieken die beoordelen hoe ‘goed’ jullie seks is geweest.

De toepassingen

De seks app kun je natuurlijk voor verschillende doeleinden gebruiken.
Zo zou je de bedprestaties voor jezelf kunnen houden door je iPhone stiekem onder het kussen te verstoppen. Na enige tijd kun je bijv. verschillende bedpartners met elkaar vergelijken en kijken met wie je volgens de grafiek de beste seks hebt gehad. Je zou er zelfs je relatiekeuze op kunnen baseren! Wanneer je een vaste relatie hebt kun je er samen in diverse standjes flink op los te seksen en beoordelen wat – afgaand op jullie waarden – de beste seks was. Dat is ook direct een goede aanleiding om kenbaar te maken wat je wel en niet lekker vindt in bed.
En tot slot, voor wie wil pronken met zijn uitzonderlijke bedprestatie kan het seksresultaat natuurlijk ook met iedereen worden gedeeld door het bijv. op Facebook of Hyves te zetten. In elk geval is er door deze Seks App genaamd sex tracks weer genoeg aanleiding tot heerlijke gemeenschap(p).

WIST JE DAT… je ook op lievelingskleur af kunt gaan om bedprestaties van partners te kunnen inschatten? Zo zijn mensen met een voorkeur voor rood echte ‘tijgers in bed’ en houden van seks op elke manier die je kunt bedenken. Liefhebbers van de kleur paars vinden hun eigen genot belangrijker dan dat van hun partner. Mensen met wit als lievelingskleur zijn de wat   preutse types en gebruiken koosnaampjes voor geslachtsdelen.

Post Author: Admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *